Dinamo Moskova – Torpedo NN: Dinamo kuuluu sarjan parhaimmistoon ja on kotonaan aina suosikki. Moskovalaiset ovat voittaneet edellisestä viidestä ottelustaan neljä. Torpedo on myös kaatanut viidestä edellisestä, kolme vastusta, mutta vieraissa meno ei ole ollut niin vahvaa. Jättisuosikin voitto kelpaa hiljaisen maanantaihin peleihin.

Donbass – Vladivostok: Donbass on materiaaliltaan parempi ja kotonaan todella vahva. Vladivostokin vieraspelaaminen on luonnollisesti ollut synkkää valtavien lentomatkojen vuoksi. Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Medvescak Zagreb – Khabarovks: Zagreb on viiden ottelun tappioputkessa, mutta näistä neljä on tullut vieraskentillä. Kotonaan Zagreb on äärimmäisen vahva: lähes kaikki joukkueen keräämistä pisteistä on tullut kotimaan kamaralla. Kharabarovsk on sarjan huonoimpia (vieras)joukkueita ja Zagreb on ottelun selvä suosikki.

Vancouver – Washington: Canucks on materiaaliltaan selvästi edellä ja nauttii vahvaa kotietua. Capitals ailahtelee, koska joukkue on täysin parin avainpelaajan varassa. Kun Vancouver sulkee Alexander Ovetchkinin ja kumppanit pois pelistä, on se lähellä voittoa.

Pitkävetovihjeet maanantai 28.10.2013

Illan Varmat

Sportingbet

Dinamo M -Torpedo NN

1

1,60

17:00

Bet365 Betsafe

Donbass - Vladivostok

1

1,85

19:00

Sportingbet WilliamHill

Zagreb - Khabarovsk

1

1,60

20:30

Illan Pankit

Nordicbet

Vancouver - Washington

1

2,15

04:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.