Lukko – SaiPa: SaiPa kaatoi eilen Ässät vauhdikkaan ja kuuman ottelun jälkeen 1-4. Idän Ihmeen pelikaava oli yksinkertainen, mutta tappavan tehokas: pakit pelasivat nopeasti helppoa syöttöä eteenpäin, laiturit tekivät hirveän määrän töitä jalalla ja jokainen hyökkäys pyrittiin päättämään laukaukseen.

Myös Lukolla on alla voitokas ottelu tiistailta, kun Kerho kaatui kotona 3-2. Raumalaisilta puuttui edelleen tukku avainmiehiä kokoonpanosta (Petteri Nummelin, Lauri Tukonen, Teemu Nurmi), joten tänäänkin on syytä tarkkailla kokoonpanot ennen betsauksia.

Lukolla on lepo- ja kotietu puolellaan ja se on ollut vahva kotihallissaan. SaiPa on ollu vieraissa selvästi kotiotteluitaan heikompi. Eilinen kuuma Ässät peli antoi varmasti lisää virtaa, mutta painaa myös jaloissa. Ei sörkitä otteluun vetomielessä.

Tappara – Kärpät: Nyt on vastakkain sarjan kaksi kuuminta joukkuetta! Tappara lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa kaadettuaan edelliskierroksella Bluesin 0-2. Kärpät sen sijaan haki 0-3 Lahdesta ja on hävinnyt vain sen yhden kuuluisan pelin Ilvekselle 5-2. Sarjakärki Kärpillä on vielä viiden pisteen kaula tamperelaisiin, mutta voitolla Tappara huohottaisi jo niskaan.

Kärppien materiaali alkaa tuntua ylivertaiselta tähän sarjaan ja asetan sen myös Tapparaa vastaan vieraissakin suosikiksi. Kerrointarjonnassa ottelu käännetty niukasti Tapparan suuntaan, joten pieniä ylikertoimia on tarjolla: Kärpät 2,60 Sportingbet ja moneyline Sportingbet/Bet365/ Expekt 1,95 .

TPS – Blues: TPS VOITTI VIHDOIN, TPS VOITTI VIHDOIN! Meidän kannalta vain äärimmäisen kivuliaalla tavalla – jatkoajalla – joka vesitti isot rahat, mutta -TPS voitti! Voitto pitkän kylmän putken jälkeen lämmittää varmasti mieltä ja nostaa joukkueen itseluottamusta. Ironista kyllä tuon tappion myötä, turkulaiset siirtyivät sarjan viimeiselle sijalle, kun KalPa kaatoi Jokerit varsinaisella peliajalla, mutta en usko tuon haittaavan joukkuetta. Nyt se valtava gorilla on vihdoin saatu selästä ja voidaan jatkaa eteenpäin.

Blues koki toisen peräkkäisen tappion tiistaina Tapparalle. Espoolaiset pelaavat hyvin omaan tasoonsa nähden, mutta yksilötaitoa ei vain löydy joukkueesta. Täysin päinvastoin kun TPS:llä, jolta löytyy reilusti taitavia pelaajia, jotka pelaavat täysin alle oman tasonsa. Francis Pare on kuitenkin päättänyt vaikka yksin viedä joukkueensa pois pohjamudista. Pare tekee loistavasti peliä ja kannattelee joukkuetta. Matias Sointu sekä Dan Sexton komppaavat rinnalla hyvin.

TPS on materiaaliltaan parempi ja varmasti täynnä virtaa voitostaan. Koti- ja mentaaliedun myötä turkulaiset lähtevät suosikkeina otteluun. Bluesin ankea hyökkäysosasto ei saane paljon tehoja aikaan, mutta puolustamalla espoolaiset voivat kyetä pitämään ottelun tasaisena sekä vähämaalisena. TPS:n voitosta tarjotaan jälleen maukasta kerrointa: 2,35 Nordicbet, joten uskotaan hunajan purkin auenneen! Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

TPS - Blues

1

2,35 Nordicbet

1X2

Tappara - Kärpät

2

2,60 Sportingbet

moneyline

Tappara – Kärpät

2

1,95 Sportingbet/ Bet365/ Expekt