Raiders jatkaa yllätyksellistä kauttaan?

Dallas Cowboys (6-5) – Oakland Raiders (4-7)

Torstaina 28.11.2013 kello 23:30

AT&T Stadium – Arlington, Texas

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Jälleen on legendaaristen Kiitospäivän pelien aika! Dallas on pelannut mukiinmenevän kauden kuudella voitolla. Edellisestä viidestä ottelusta on tullut kolme voittoa ja viime sunnuntaina kaatui Giants 24-21. Raiders on kerännyt neljä voittoa yhdestätoista ottelusta jota voidaan pitää tällä materiaalilla saavutuksena. Viime sunnuntaina joukkue väänsi tasaisesti Titansin kanssa ja kaksi viikkoa sitten kaatui komeasti Texans 28-23.

Seuraa heitä:

Raidersin Rashad Jennings tulee luultavasti tänään kantamaan todella paljon palloa. Jennings on koko vierasjoukkueen sielu, jonka ympärille kauden harvat voitot ovat rakentuneet.

Ottelun kulmakivet:

Raidersin hyökkäys perustuu oikeastaan vain ja ainoastaan juoksupeliin. Tähän oli toki syynsä myös Terrelle Pryorin vajaavaisilla pelinrakentajataidoilla. Silti myös nyt, kun Matt McGloin toimii vieraiden QB:na, luottaa vierasjoukkue pallon kuljettamiseen maan kautta. Cowboysin juoksupuolustus ei ole vakuuttanut tällä kaudella ja se lähinnä mureni viime viikolla Giantsia vastaan, joten Raidersilla todella on mahdollisuudet tehdä tänään paljon maaleja.

Dallasin hyökkäys on menossa koko ajan alaspäin. Tony Romo aloitti kauden vahvasti, mutta nyt heittopelissä on ollut suuria ongelmia. Raidersin heittopuolustus on kuitenkin niin haavoittuva, ettei olisi yllätys, vaikka Romo pystyisi tänään jälleen pelaamaan vahvasti heittämällä.

Dallasin heikon juoksu- ja Raidersin heittopuolustuksen johdosta, ei kumpikaan luultavammin jää vähiin maalimääriin ja runsasmaalisuus ottelussa on todella lähellä.

Arvio & pelivihje:

Cowboysin materiaali on selvästi parempi ja kotonaan se lähtee selvänä suosikkina otteluun. Raiders on kuitenkin yllättänyt tällä kaudella jo monet ja vieraskertoimet ovat kokeilun arvoisia: Raiders 4,50 Betsson/ Betsafe/ Unibet/ William Hill ja Raiders +7,5 1,90 Bet365.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Cowboys

Raiders

12

1,25 Expekt

4,50 Betsson/ Betsafe/ Unibet/ William Hill

Cowboys -7,5

1,83 Bet365

1,90 Bet365

Yli/alle 45,5

Yli: 1,62 Bet365

Alle: 2,15 Bet365

Mystisen Jefu-miehen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Raiders +7,5 1,90 Bet365