Yritä nyt Flacco pelata huippumatsi, niin laitetaan teille kunnon betsi!

Baltimore Ravens (5-6) – Pittsburgh Steelers (5-6)

Torstai-perjantai yö 29.11.2013 kello 03:30

M&T Bank Stadium – Baltimore, Maryland

Nelonen Pro 2 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Suomalaista kellon aikaa elettäessä Kiitospäivän yönä starttaa kuuma derby Ravens-Steelers. Molemmat ovat aloittaneet kauden viidellä voitolla ja kuudella tappiolla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Steelersin 19-16 kotivoittoon. Vieraat ovat myös kolmen ottelun voittoputkessa kaadettuaan peräjälkeen Brownsin, Lionsin ja Billsin. Ravens on voittanut viidestä edellisottelusta vain kaksi, mutta sunnuntaina se kaatoi vakuuttavasti Jetsin 19-3.

Seuraa heitä:

Ravensin puolustuksesta kannattaa seurata kaikkia – se on kovaa toimintaa. Steelersin hyökkäyksen linja on haparoinut koko kauden, joten miten se toimii vahvaa Ravens-puolustusta vastaan? Kotijoukkueelta kannattaa huomioida myös Torrey Smith hyökkäyksestä. Steelersin heittopuolustus ei ole ollut aivan kunnossa ja Smithille voi aueta tänään tiloja.

Ottelun kulmakivet:

Ravensin puolustus on kivenkova ja tulikuuma. Steelers-pelinrakentaja Ben Roethlisberger on kärsinyt koko kauden heikosta hyökkäyksen linjasta. Tänään koko Steelersin hyökkäyksen tulee nostaa tasoaan, sillä Billsin, Lionsin tai Brownsin puolustuksista ei voi puhua samassa lauseessa Ravensin kanssa. Roethlisberger on kuitenkin tällä kaudella löytänyt viime kausien loistonsa ja mieheltä voi yksinkin odottaa kovia tekoja.

Ravens-pelinrakentaja Joe Flacco osoitti viime kierroksella heräämisen merkkejä. Viime vuonna joukkueensa mestaruuteen asti vienyt Flacco saattaa tänään tehdä kovaa jälkeä, sillä Steelersin takapuolustus ei ole vakuuttanut. Silti Ravens-QB:n on todella nostettava tasoaan, mikäli mielii pärjätä taistossa virkaveljeään vastaan.

Ravensin puolustus on niin vahva, ettei sen hyökkäyksen tarvitse loistaa tänään voittaakseen - sen hyökkäyksen on kuitenkin toimittava jotenkin. Kotijoukkueella ei ole minkäänlaisia aseita juoksupeliin, joten it's all about you, Flacco.

Arvio & pelivihje:

Ottelu on varsin ympäripyöreä. Ravensin puolustus on niin kova ja kotietu antaa lisää, että isäntien menestys kiinnostaa enemmän. Yritä nyt Flacco pelata huippumatsi, niin laitetaan teille kunnon betsi!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Ravens

Steelers

12

1,70 operaattori poistettu

2,30 operaattori poistettu/ Bet365

Ravens -3,5

2,28 Bet365

1,71 Bet365

Yli/alle 40,5

Yli: 1,90 Bet365

Alle: 1,90 Bet365

Mystisen Jefu-miehen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Ravens 1,70 operaattori poistettu