Urheiluveikkauksen uusi hankinta ottaa haltuunsa Eurooppa Liigan haastavan maailman - näin jalkapalloon rakastuneet löytävät torstaisinkin tien UV:n sivuille! 

Jatkuvatko Betisin heikot otteet?

Lyon – Real Betis Torstaina 28.11.2013 kello 20:00 Stade De Gerland – Lyon, Ranska Nelonen Pro 1

Eurooppa-liigan lohko I:n kärkikamppailussa lohkon kakkospaikkaa pitävä Lyon saa vastaansa lohkon kärkijoukkueen Real Betisin. Viime kohtaamisessa Betisissä ei paljon maalipaikoilla juhlittu ja molemmat joukkueet jäivät maaleitta. Tämän illan otteluun Lyon lähtee hienoisena ennakkosuosikkina kotietunsa ja paremman pelaajamateriaalin takia.

La ligan viime kauden yllättäjä Real Betis on kärsinyt pahoista loukkaantumisista tällä kaudella ja joukkue on kaikkien odotuksien vastaisesti La ligassa viimeisenä. Viime La liga kierroksella Betis hävisi paikalliskamppailussa Sevillalle tylysti 4-0. Betisin valmentaja Pepe Mel ei ole ollut fanien suosiossa. Sevillaa vastaan hänen astellessaan kentälle Betisin fanit huusivat rasistisia kommentteja ja näyttivät kansainvälisiä käsimerkkejä. Varsinkin Betisin puolustuspelaaminen on ollut läpikauden epävarmaa, eikä hyökkäyspelissäkään ole ollut kehumista. Eurooppa-liigassa Betisin peli on sujunut paremmin ja voitolla Betis varmistaisi pääsyn pudotuspeleihin, joka toisi iloa huonosti sujuneeseen alkukauteen. Kotijoukkue Lyon löytyy Ranskan Ligue 1:sen sarjataulukosta sijalta seitsemän, joten Lyoninkaan alkukausi ei ole ihan nappiin mennyt. Viime liigakierroksella Lyon pelasi kotonaan 1-1 tasapelin sarjan häntäpään joukkueisiin kuuluvan Valenciennesin kanssa. Eurooppa-liigassa joukkue on ollut vaikeuksissa heikoimpia joukkueita vastaan ja pelannut liikaa tasan lohkonsa muita joukkueita vastaan. Pelistä on tulossa todennäköisesti jälleen vähämaalinen ja tasainen. Lyonin kotietu ja pelaajamateriaali on kuitenkin liikaa kriisijoukkue Betisille, joten Betis tulee todennäköisesti jäämään pisteittä myös Lyonin illassa. Lyonin voitosta tarjotaan kerrointa 2,10 joka riittää betseihin.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Lyon

X

Betis

1X2

2,10  operaattori poistettu

3,40  operaattori poistettu 

3,75 operaattori poistettu

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2.24 operaattori poistettu   

 

Alle: 1,67Bet365

Toimituksen valinta parhaaksi kohteeksi:  Lyon 2,10 operaattori poistettu