Eilen napsahti kaikki betsit kiinni: Jokerit (1,72), Magnitogorsk (2,00) ja Slovan Bratislava (2,10). Tänään saadaan myös pommihakuja mukaan!

Ruotsi U20 – Suomi U20: Molemmat nappasivat helpot voitot avauskierroksella. Ruotsi pelaa kuitenkin kotiyleisönsä edessä ja on materiaalin puolesta monta luokkaa Suomea parempi. Anteeksi patriootit, mutta Ruotsi on kisojen suurin mestarisuosikki, ja vaikka Suomen yllätysvoittoa toivommekin, on tasoitusvetokohde niukka (ja ennen kaikkea osuva) ylikerroin.

SKA Pietari – UFA: SKA:n peli ei ole vakuuttanut viime aikoina: viidestä edellisottelusta on tullut vain kaksi voittoa ja nekin sarjan alakastin joukkueista. UFA on sarjan ainoita joukkueita, jotka haastavat materiaalillaan SKA:n ja Dinamon ylivoiman. Kotikentällään isännät ovat toki suosikkeja, mutta vierasvoitosta tarjottu kerroin on muhkea!

Lukko – Blues: Lukko oli eilen todella vaisu Tapparan vieraana. Petteri Nummelinin poissaolo tekee paljon joukkueen peliin. Blues pelasi todella raikkaasti kotonaan voittaen SaiPan 3-0. Vaikka Lukko lähtee paremman materiaalin sekä kotiedun turvin suosikkina kamppailuun, houkuttaa kerroin pelaamaan!

West Ham – WBA: WBA on parantanut peliään kuin sika juoksuaan Steve Clarken potkujen jälkeen. Tapaninpäivänä vierasjoukkue pisti Tottenhamin todella ahtaalle, eikä 1-1-tasatulokseen päättynyt ottelu ainakaan vähättele Albionin esitystä. West Hamilla on todella synkkä jakso menossa ja raju otteluruuhka rasittaa loukkaantumisista kärsivää ryhmää. Kotietu tekee Hammersista vain niukan suosikin ja vieraskerroin todella kiehtoo!

                                                                              Pitkävetovihjeet lauantai 28.12.2013

Päivän Varmat

Nordicbet

Ruotsi U20 -1,5 – Suomi U20

1

1,70

16:00

Päivän Pommit

Bet365

SKA - Ufa

2

5,00

15:00

Betsson

Lukko – Blues

2

3,60

17:00

Bet365

West Ham – WBA

2

3,10

14:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.