Jättirahoilla ei tänään mälläillä, mutta pari pikkuideaa yöltä löytyy!

Columbus - Pittsburgh: Huikea sarja jatkuu tasaisena. Penguins johtaa nyt otteluvoitoin 3-2, joten Blue Jackets on tänään kotihallissaan pakkovoiton edessä. Penguins on laadukkaampi kokonaisuus, mutta sen avainmiehet ovat olleet niin pahalla koko sarjan, että joukkueeseen ei täyttä luottoa löydy.

Blue Jackets oli kahdessa kotiottelussaan niskan päällä, mutta tuhnuroi toisen ottelun itse. Samanlaisella otteella Penguins kaatuu tänään. Lähtökohdat ovat aavistuksen runsasmaaliset sekä ympäripyöreät. Koska kertoimien puolesta on vieraista tehty selvä suosikki, kannattaa kotivoitot nostaa peleihin.

Minnesota – Colorado: Colorado nappasi jatkoerävoiton kotihallissaan ja näin voitot ovat sille 3-2. Tämän yön otteluun Avalanche-paitaan on tekemässä paluun Matt Duchene. Runkosarjassa kaameat tehot iskenyt kanukki olisi oiva lisä varsinkin ylivoimaan.

Wild on laittanut kolmessa edellisottelussa Avalanchen ahtaalle, mutta Colorado on edelleen laadukkaampi kokonaisuus. Luvassa on jälleen tiukka taisto, mutta mahdollisen Duchenen paluun sekä edellisen voiton tuoman henkisen lisäedun vuoksi vierailijat kiinnostavat enemmän.

Pitkävetovihjeet maanantai 28.4.2014

Illan Pommit

Bet365Sportingbet

Columbus - Pittsburgh

1

3,10

02:00

Bet365

Minnesota - Colorado

2

2,89

04:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.