Columbus – Pittsburgh:

Huikea sarja jatkuu tasaisena. Penguins johtaa nyt otteluvoitoin 3-2, joten Blue Jackets on tänään kotihallissaan pakkovoiton edessä. Penguins on laadukkaampi kokonaisuus, mutta sen avainmiehet ovat olleet niin pahalla koko sarjan, että joukkueeseen ei täyttä luottoa löydy.

Blue Jackets oli kahdessa kotiottelussaan niskan päällä, mutta tuhnuroi toisen ottelun itse. Samanlaisella otteella Penguins kaatuu tänään. Lähtökohdat ovat aavistuksen runsasmaaliset sekä ympäripyöreät. Koska kertoimien puolesta on vieraista tehty selvä suosikki, kannattaa kotivoitot nostaa peleihin: Columbus 3,00 Bet365/Sportingbet.

Minnesota – Colorado:

Colorado nappasi jatkoerävoiton kotihallissaan ja näin voitot ovat sille 3-2. Tämän yön otteluun Avalanche-paitaan on tekemässä paluun Matt Duchene. Runkosarjassa kaameat tehot iskenyt kanukki olisi oiva lisä varsinkin ylivoimaan.

Wild on laittanut kolmessa edellisottelussa Avalanchen ahtaalle, mutta Colorado on edelleen laadukkaampi kokonaisuus. Luvassa on jälleen tiukka taisto, mutta mahdollisen Duchenen paluun sekä edellisen voiton tuoman henkisen lisäedun vuoksi vierailijat kiinnostavat enemmän: Colorado 2,89 Bet365.

Los Angeles – San Jose

Los Angeles on tekemässä aivan hurjaa nousua Sharksia vastaan. 3-0 tilanne on Kingsin kahden voiton kautta kääntynyt 3-2 tilanteeksi.

Pelillisesti Kings on petrannut paljon ja Sharks hieman hiipunut, mutta totuuden nimissä nyt pelataan peliä lähinnä korvien välissä. Jos Sharks pelaa omalla tasollaan, se voittaa kahdesta kamppailusta ainakin toisen. Kuitenkin, jos se pelkää häviämästä ja kolmen voiton tilanteen menettämistä, se putoaa ja tylysti.Vierailijoiden avainmiesten on löydettävä rentous takaisin.

Kings on henkisesti niskan päällä, mutta muussa mielessä sarja jatkuu edelleen runsasmaalisena, viihdyttävänä sekä ympäripyöreänä. Kertoimet eivät herätä pelihaluja.