Southampton – Crystal Palace: Southampton kaatoi edelliskierroksella Liverpoolin vieraissa. Joukkue on selvästi Palacea vahvempi ja kovassa iskussa. Vieraat ovat voittaneet vain (tuolloin sekasortoisen) Sunderlandin, häviten muut neljä otteluaan. Kotietu tekee isännistä jättisuosikin.

Hoffeinheim – Schalke: Kotijoukkue on kerännyt sarjassa yhden pisteen vieraita enemmän, mutta Schalken alkukautta häiritsi Mestarien liigan karsinnat. Joukkue vahvistui kauden alla ja on sarjan vahvimpia joukkueita heti Bayernin sekä Dortmundin jälkeen. Vieraissakin Schalke on suosikki ja saa pelin!

Frankfurt – Hamburger: Frankfurt on materiaaliltaan parempi ja vahvassa nousukunnossa. Hamburgerin vieraspelaaminen on ollut tervanjuontia ja kotonaan Frankfurt on selvä suosikki.

JYP – HPK: Molemmat pelasivat eilen, HPK voitti ja JYP hävisi. Nyt JYPillä on kuitenkin todella vahva kotietu puolellaan. Materiaaliltaan JYP on reilusti parempi ja ottelun selvä suosikki.

HIFK – SaiPa: SaiPa on ollut alkukauden tasaisimpia suorittajia. HIFK on sen sijaan ailahdellut reilusti. Kotiedusta huolimatta lähtökohdat otteluun ovat hyvin tasaiset ja SaiPan kerroin riittää upeasti peleihin.

Pitkävetovihjeet lauantai 28.9.2013

Päivän Varmat

William Hill

Southampton – Crystal P

1

1,50

17:00

bet365

Hoffenheim - Schalke

2

2,60

16:30

William Hill / Betsafe /ComeOn

Frankfurt - Hamburger

1

1,85

16:30

Bet365 / Sportingbet

JYP – HPK

1

1,70

18:30

Päivän Pommit

bet365

HIFK - SaiPa

2

3,25

17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.