TPS sai vihdoin tappiokierteen poikki – tänään saadaan lisää hunajaa?

TPS sai viimein perjantaina kaamean putkensa poikki: turkulaiset olivat hävinneet neljä ottelua peräkkäin jatkoajalla tai rangaistuslaukauksissa. Nyt joukkue onnistui kaatamaan Ässät 4-5 nimenomaan rangaistuslaukauksilla. KalPalla joulun jälkeinen aika sen sijaan ei sujunut yhtä makeasti, kun Ilves haki 2-4 vierasvoiton Kuopiosta.

TPS joutui loukkaantumisten vuoksi pelaamaan Porissa viidellä puolustajalla, mutta tämä ei menoa haitannut. Ulkomaalaiskaksikko Steven Seigo-Shaonne Morrisson pelasivat upean ottelun. Brian Willsie lunasti myös hieman häneen kohdistettuja odotuksilla keräämällä tehot 1+2. TPS:n tärkein palanen on silti edelleen Dan Sexton, joka hakeaa neuroottisesti itse ratkaisuja illasta toiseen. Sexton on ilmeisesti päättänyt kääntää TPS:n kurssin yksin. Tämä on toki ihailtava asenne, mutta ajoittain Sextonin yksilöyrittäminen johtaa karmeisiin oman pään ongelmiin.

KalPalta on edelleen loukkaantumisten vuoksi sivussa puoli joukkuetta. Kun vielä ykköstykki Artturi Lehkonen pelaa Suomen väreissä U20-kisoissa, on tilanne kuopiolaisten kannalta tukala. TPS on näistä asemista materiaaliltaan selvästi parempi joukkue, vaikka ei pelaakaan kokoonpanon edellyttämällä tasolla. Kotietu lisää isäntien etulyöntiasemaa ja Palloseura sai varmasti perjantain voitosta itseluottamusta roppakaupalla mukaan. Kotivoitosta tarjotaan loistavaa kerrointa, joka nousee peleihin!

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

TPS

X

KalPa

1X2

2,10 NordicbetBetsson

4,10 Unibet

2,95Unibet

Ässät -1

2,95 Betsson

6,25 Unibet

1,70 Unibet

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,45 Unibet

 

Alle: 1,53 Unibet

Elmoorin pelivalinta: TPS 2,10 Nordicbet/Betsson