AT&T Stadiumilla on tänään elkeet todelliseen tuhkimotarinaan. Tony Romon loukkaannutta Kyle Ortonilla on mahdollisuudet tulla penkiltä kehiin ja viedä joukkueensa pudotuspeleihin! Eaglesilla on kuitenkin tähän oma sanansa sanottavanaan ja tuhkimotarinaan on aika pitkä matka.

NFL-ennakko & pelivihjeet:

Dallas Cowboys (8-7) – Philadelphia Eagles (9-6)

Sunnuntai-maanantai välinen yö 30.12.2013 kello 03:30

AT&T Stadium – Arlington, Texas

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Huikean NFL-yön kruunaa Eaglesin vierailu AT&T Stadiumille Texasiin. Homman nimi on tuttu: tulos tai ulos. Ottelun voittaja vie NFC-itädivisioonan ja tätä myöten pudotuspelipaikan. Eagles on saanut kovan kirivaihteen päälle pystyttyään raapimaan edellisestä viidestä ottelusta neljä voittoa. Dallas Cowboys on kerännyt kolme voittoa viidestä viimeisestään, mutta edelliskierroksen 23-24 voittoa Redskinsistä ei voi pahemmin noteerata – sen verran surkea jengi löytyy Washingtonista tällä hetkellä. Eagles sen sijaan murskasi Bearsin 54-11 edellisviikolla ja tulee varmasti otteluun täynnä itseluottamusta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Cowboysin 3-17 voittoon.

Ottelun kulmakivet:Dallas Cowboys joutuu otteluun ilman ykkös-QB Tony Romoa. Kyle Orton tulee paikkaamaan Romoa, eikä Orton missään nimessä ole huono pelinrakentaja. Romo on kuitenkin huomattavasti Ortonia parempi liikkumaan. Dallasin hyökkäyksen linja on ollut surkea tänä vuonna, joten iso kysymys on: miten Orton pärjää Eaglesin paineen alla?

Loppujen lopuksi, Romon poissaololla ei välttämättä ole tuon taivaallista merkitystä. Cowboys-puolustus on ollut niin huono, että kotijoukkueen mahdollisuudet voittaa ottelut ovat varsin pienet. Eagles-pelinrakentaja Nick Foles on päässyt huippuiskuun ja isäntien puolustus tuskin löytää aseita Folesin pysäyttämiseen. Myös vieraiden keskushyökkääjä LeSean McCoy on ollut hurjassa iskussa. Eagles-tähti johtaa koko NFL:n tilastoa 1476 jaardillaan.

Arvio & pelivihje:

Cowboys-puolustus on yksi sarjan huonoimmista ja Fole sekä McCoy s tulee teurastamaan Dallasin. Kun Cowboysin hyökkäyskin on täysi kysymysmerkki, ei runsasmaalinen vierasvoitto yllättäisi: Eagles -5,5 1,75 Betsafe/Betsson.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Cowboys

Eagles

12

1,13 Nordicbet

7,25Unibet

Cowboys +5,5

2,10 BetsafeBetsson

1,75 BetsafeBetsson

Yli/alle 52,5

Yli: 1,91 Nordicbet Betsafe Betsson

Alle: 1,91 NordicbetBetsafe Betsson

Mystisen Jefu-miehen valinta parhaaksi pelikohteeksi: Eagles -5,5 1,75 Betsafe/Betsson