Yksi NFL:n parhaista pelinrakentajista, Aaron Rodgers tekee paluun, kun tilanne on pahin! Chicago Bears ja Green Bay Packers ratkaisee tänään klassisessa derbyssä, kumpi joukkueista jatkaa matkaansa pudotuspeleihin!

NFL-ennakko & pelivihjeet:

Chicago Bears (8-7) – Green Bay Packers (7-7-1)

Sunnuntai 29.12.2013 kello 23:30

Soldier Field – Chicago, Illinois

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Lähtökohdat eivät voisi olla mehukkaammat: tulos tai ulos! Kahdeksan voittoa napannut Bears ja seitsemän voittoa saalistanut Packers kamppailevat NFC-pohjoisdivisioonan voitosta ja samalla pudotuspelipaikasta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuussa meni Bearsin nimiin 20-27. Molemmat joukkueet ovat kärsineet pelinrakentajan loukkaantumisesta ja edellisestä viidestä ottelusta on tullut tilille vain kaksi voittoa, mutta tänään – tänään molempien pelinrakentajat ovat mukana ja kaikki on valmiina huippukihelmöivään taistoon!

Ottelun kulmakivet:Packers on pelannut tasaisesti maan ja ilman kautta, mutta kun Rodgers on taas mukana, siirrytään ehdottomasti heittovoittoiseen peliin! Green Bayn puolustus ei ole vakuuttanut, mutta nyt Rodgersilla höystettynä hyökkäys on tulikuumaa kamaa. Laitahyökkääjä Jordy Nelson ja keskushyökkääjä Eddie Lacy ovat Rodgersin ykköstargetit.

Chicagon Jay Cutler on ehdottomasti pelannut ajoittain upeaa kautta, mutta lukuisat (11) syötönkatkoihin johtaneet pelit ovat vieneet pelinrakentajan pelistä pohjaa. Interit ovat usein tulleet todella ratkaiseviin paikkoihin. Bears pelaa todella heittovoittoista peliä. Packersin juoksupuolustus on ollut sarjan huonoimpia, joten keskushyökkääjä Matt Fortella on tänään loistavat mahdollisuudet. Bearsin hyökkäyksenlinja on kuitenkin todella alisuorittanut tänä vuonna.

Arvio & pelivihje:

Molempien joukkueiden puolustus kuuluu sarjan huonoimpiin, ja kun kaksi vahvasti heittämällä pelaavaa pelinrakentajaa on kentällä, voi ottelusta odottaa todella runsasmaalista. Bearsilla on kotietu puolellaan, mutta kun yksi maailman parhaista pelinrakentajista palaa kokoonpanoon, se nostaa varmasti koko joukkueen tekemistä. Packersin henkinen tila on tällä hetkellä vahvempi ja vierasvoittoon on kova luotto: Packers 1,67 Nordicbet/William Hill.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Bears

Packers

12

2,40 bet365

1,67 NordicbetWilliam Hill

Bears +3

1,95 bet365

2,00 William Hill Unibet

Yli/alle 46

Yli: 1,93 Nordicbet

Alle: 1,91 Betsafe Betsson

Mystisen Jefu-miehen valinta parhaaksi pelikohteeksi: Packers 1,67 Nordicbet/William Hill