Southampton - Newcastle: Newcastlelta jatkaa sivussa tähtihyökkääjä Loic Remy ja ykkösvahti Tim Krul. Joukkueen esitys Evertonia vastaan tiistaina oli luokaton. Southampton on koti- ja lepoedun myötä ottelun jättisuosikki.

Stoke - Hull: Stoke on äitynyt aivan hurjaan lentoon. Joukkue ei ole hävinnyt edellisestä kahdeksasta ottelusta kuin Citylle. Hull on esiintynyt vieraissa selvästi kotiotteluitaan heikommin. Keskiviikkona joukkue kaatui West Hamin vieraana 2-1. Lepo- ja kotiedun myötä Stoke on selvähkö suosikki ja Betssonin tarjous menee selvästi ylikertoimen puolelle.

Arsenal - Manchester City: Arsenalilta puuttuu edelleen vahvuudesta Laurent Koscielny, Mezut Özil, Aaron Ramsey, Theo Walcott ja Jack Wilshere. Viime viikonloppuna Chelsea teurasti tykkimiehet 6-0 Stamford Bridgellä. Viikolla kotijoukkue jäi kotiottelussaan Swansean kanssa 2-2 -tasapeliin. Vieraissakin vahvavireinen City on selvä suosikki.

Ajaccio - Toulouse: Ranskan Ligue 1 on tunnettu vähämaalisena sekä tasapeliherkkänä sarjana. Nyt kuitenkin murretaan kaikki taiat ja isketään ranskalaiskohtaamiseen overia! Ajaccion kausi on ollut jo jonkin aikaa - putoaminen on selviö. Joukkueen hyökkäysmoraali on vielä pitänyt, mutta puolustus on samalla muuttunut lähes tulkoon välinpitämättömäksi. Myös Toulousen hyökkäyspeli on viime aikoina toiminut hyvin. Tarjotut kertoimet ovat todella laadukkaita.

Pitkävetovihjeet lauantai 29.3.2014

Illan Varmat

    ComeOn

Southampton - Newcastle

1

1,75

17:00

Illan Pankit

Unibet

Ajaccio - Toulouse alle/yli 2,5 maalia

yli

2,12

21:00

ComeOn

 Stoke - Hull

2,22

 17:00

  
      ComeOn

 Arsenal - Man City

2

2,15 

 19:30

 

Illan Pommit

Unibet

Ajaccio - Toulouse alle/yli 3,5 maalia

yli

3,90

21:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.