Bayern München – Real MadridTiistai 29.4.2014 kello 21:45Allianz Arena – München, SaksaYLE TV2

Real onnistui Espanjan illassa. 1-0 voitto takaa sille vierasmaalisäännön johdosta loistavat asetelmat Allianz Arenalle. Sille riittää voitto, tasapeli sekä maalin tappiot, jos se itse onnistuu maalinteossa.

Bayern oli pelottavan paljon huonon, Pep Guardiolan aikaisen Barcelonan näköinen Realia vastaan. Se hallitsi pelivälinettä näennäisesti, mutta ei päässyt laadukkaisiin tilanteisiin. Peli oli verkkaista. Tämä ei sovi baijerilaiselle kulttuurille. Tylyys, intohimo, vauhti ja tehokkuus ovat kadonneet, eikä Bayern ole enää entisellään.

Real oppi varmasti paljon Dortmund-sarjasta - nyt tuskin lähdetään takki auki Saksaan. Joukkue voi keskittyä siihen missä se on ylivoimaisesti paras: uskomattoman tehokkaisiin vastaiskuihin. Gareth Balen tullessa takaisin kokoonpanoon, on tämä osasto Realilla entistäkin kovemmassa iskussa.

Bayern tulee varmasti pitämään ottelussa palloa selvästi enemmän. Tämä ei kuitenkaan riitä, mikäli peli ei mene vauhdilla eteenpäin. Bayern ei missään nimessä saa päästää vierasmaalia, sillä tämän jälkeen sen täytyy itse maalata vähintään kolmesti. Jossain vaiheessa sen on silti haettava riskilläkin osumaa, joka avaa peliä ja saattaa tehdä ottelusta runsasmaalisen. Jos Real rysäyttää osuman heti alkuun, voidaan nähdä todellinen ilotulitus.

Bayern on kotikentällään suosikki itse otteluun, mutta Realin jatkopaikka on näistä lähtökohdista hyvin lähellä. Vieraiden menestyksistä on tarjolla kaiken puolisia ylikertoimia, mutta osuvin idea on pelata Los Blancosin jatkopaikan puolesta.

Osuvimmat peli-ideat:

Parista jatkoon: Real Madrid 1,68 Unibet

Muut peli-ideat:

Tasoitus: Real +1 2,22 Betsafe 1x2: Real 4,80 William Hill

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Bayern

X

Real

1X2

1,75 Bet365

4,33 Bet365

4,80 William Hill

Jatkoon?

2,21 Betsafe Betsson

 

2,01 Unibet

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,60 Nordicbet

 

Alle: 2,45 Betsson