Tänään katkeaa toisen putki.

Minnesota Vikings – Pittsburgh Steelers

Sunnuntai 29.9. kello 20:00

Mall of America Field at the Hubert H. Humphrey Metrodome – Minneapolis, Minnesota

Nelonen Pro 2 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Ottelussa kohtaa kaksi kolmella tappiolla aloittanutta joukkuetta. Jos jompi kumpi mielii vielä pudotuspeleihin, nyt on viimeistään aloitettava voittojen kerääminen. Positiivinen asia on, että toisen tappioputki katkeaa tänään. Vikings hävisi kahdesti peräkkäin viimeisen minuutin touchdownilla!

Seuraa heitä:

Kotijoukkueelta kannattaa ottaa seurantaan nuori takapuolustaja Harrison Smith. Smith lukee loistavasti peliä safetyn paikalla ja pystyy syötönkatkoihin.

Ottelun kulmakivet:

Vikingsin pelinrakentaja Christian Ponder on tasan niin huono kuin ennen kautta oletettiinkin. Hyökkäys on täysin keskushyökkääjä Adrian Petersonin varassa. Ponder on liian hidas ja sortuu helppoihin virheisiin silloinkin, kun aikaa olisi pelata rauhassa. Steelersin pelinrakentaja Ben Roethlisberger on koomassa. Parhaimmillaan dominoiva QB on turhautunut ja näyttää sen kentällä selvästi. Tämä syö joukkuehenkeä, eikä Roethlisberger pysty nyt liidaamaan joukkojaan eteenpäin. Laitahyökkääjät ovat myös sortuneet amatöörimäisiin virheisiin, aivan kuin pelkäisivät pelinrakentajansa heittoja. Itseluottamus on nyt pahasti kateissa.

Arvio & pelivihje:

Steelersin puolustaa juoksupeliä vastaan kohtalaisesti, eikä Peterson pääsee tänään juhlimaan helpolla. Kuitenkin myös oma hyökkäyspeli on täysi kysymysmerkki. Kuitenkin, niin kauan kuin Ponder on Vikingsin pelinrakentaja, pelaan heitä vastaan. Steelersillä on enemmän potentiaalia parantaa tappiostaan, kun taas Vikings on niin sanotusti nähty. Napataan vierasvoitto kehiin tasoituksella: Steelers - 3 2,00 operaattori poistettu.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Vikings

Steelers

12

2,30 operaattori poistettu

 

1,66 Bet365

Vikings +3

1,89 Bet365

2,00 operaattori poistettu

Yli/alle 41,5

Yli: 1,93 operaattori poistettu

1,93 operaattori poistettu

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Steelers -3 2,00 operaattori poistettu