Torstain ainokaisessa kohtaa kaksi ennen kautta mestaruustaistoon arvioitua joukkuetta.

Kärpät käänsi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa tiistaina kaatamalla Ässät kotonaan 5-2. Joukkueen peli Raksilassa ei ole ollut missään nimessä huonoa ja loukkaantumispuoleltakin tuli ilouutisia, kun Jussi Rynnäs palasi kokoonpanoon. Tappara käänsi sen sijaan viime hetkillä kotiottelun JYPiä vastaan tappiosta voitoksi. Viimeisen minuutin tasoitus ja voittomaalilaukauksissa kääritty lisäpiste nosti varmasti kirvesrintojen itseluottamusta.

Myös Kärpille voitto ja varsinkin viisi tehtyä maalia teki hyvää. Joukkueella on ollut isoja ongelmia hyökkäyspelissä sekä ylivoimassa. Myös Tappara on kärsinyt tehottomuudesta ja joukkueet ovat pelanneet vähämaalisia kamppailuja. Nyt kuitenkin kaukaloon hyppää kaksi varmasti itsevarmempaa sekä aktiivisempaa joukkuetta.

Kärpät on kotiedun puolesta suosikki ja uskon edellisottelun voiton näkyvän oululaisten liikkeessä. Kaksi mestaritason joukkuetta, hyvillä maalivahdeilla varustettuna kohtaa, joten vähämaalisuus on lähtökohta. Kotijoukkue vaikuttaa nyt kuitenkin vahvemmalta ja saa pelin: 2,15 Nordicbet.

 

Pelimuoto:

Kärpät

X

Tappara

1X2

2,15 Nordicbet

4,20 Unibet

3,10 Bet365

Kärpät -1

3,05 Nordicbet

6,50 Unibet

1,70Unibet

Yli/alle 5,5

Yli 5,5: 2,50 Betsafe

 

Alle 5,5: 1,57 Unibet

Valinta parhaaksi pelikohteeksi: Kärpät 2,15 Nordicbet