Eilen osuttiin oikein kunnolla, kun kaikki vedot Slovan Bratislava (2,40), Montreal (1,95) ja Fiorentina (1,53) osuivat. Tänään on pommejakin mukana!

HIFK – Ilves: IFK on hurjassa iskussa! Osoitus henkisestä tilasta nähtiin lauantaina, kun maalivahti Antti Oreen romahduksesta huolimatta, joukkue nousi 4-1 tappioasemasta 4-6 vierasvoittoon Pelicansia vastaan. Ilves on sarjan huonoimpia joukkueita ja kotonaan IFK on selvä suosikki.

Chicago – Dallas: Blackhawks kävi seitsemän ottelun vieraspelikiertueella – voittaen kuusi ottelua! Joukkue on taas osoittanut olevansa yksi ja ainoa suosikki nostamaan Stanley Cup -pokaalia ensi kesänä. Joukkue pääsee pitkästä aikaa takaisin kotihallissaan ja on varmasti todella motivoitunut. Stars on heikompi materiaaliltaan ja vieraissa selvä altavastaaja.

SaiPa – TPS: TPS on menettänyt itseluottamuksensa täysin ja vajonnut sarjan pohjille, mutta joukkue ei ole luovuttanut. Turkulaiset taistelevat ottelusta toiseen ja, kun SaiPa kärsii lukuisista avainmiesten poissaoloista, on TPS:n paikka iskeä!

Tappara – Ässät: Ässillä on vaikea jakso menossa ja Tappara on vahva kotijoukkue, mutta porilaiset ovat vieneet neljä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta. Vierasvoitto ei tietenkään ole osuvin, mutta kerroin on ehdottomasti kokeilun arvoinen!

Pitkävetovihjeet tiistai 3.12.2013

Illan Varmat

Sportingbet

HIFK - Ilves

1

1,80

18:30

Nordicbet Bet365

Chicago - Dallas

1

1,80

03:00

Illan Pommit

Bet365

SaiPa – TPS

2

4,40

18:30

Betsafe Betsson

Tappara – Ässät

2

4,80

18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.