Porto – Sevilla: Porton kausi Portugalin liigassa ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Joukkue on kuitenkin huomattavasti Sevillaa vahvempi kokonaisuus ja Euroopan kentillä rutinoituneempi kävijä. Portolla on yksi koko Euroopan vahvimpia kotietua, eikä Sevillalle ole vieraista paljon luvassa.

Färjestad – Växjö: Toinen välierä. Färjestad ryösti avausosassa kotiedun itselleen hakemalla 1-2 vierasvoiton. Ensimmäisen osaottelun voitto valoi varmasti lisää uskoa Färjestadin tekemiseen. Laatuero joukkueiden välillä on ohut, mutta isännät ovat kokeneempi pudotuspelikävijä ja kotonaan selvähkö suosikki.

Magnitogorsk – Ufa: Magnitogorsk sai haasteen Novosibirskilta, mutta eteni loppujen lopuksi sarjasta 4-0 jatkoon voittaen kaikki ottelut maalin erolla. Ufa väänsi Barys Astanan kanssa kuusi ottelua, mutta jyräsi lopulta laadukkaammalla materiaalillaan. Kotikentällään isännät ovat suosikkeja, mutta pitkä pelitauko herättää pienen kysymysmerkin. Luultavasti nähdään tasaväkinen kamppailu, jossa Ufalla on selvä sauma yllättää. Kertoimien puolesta vierasjoukkue on selvästi aliarvostettu!

Pitkävetovihjeet torstai 3.4.2014

Illan Varmat

Bet365

Porto - Sevilla

1

1,91

22:05

Illan Pankit

ComeOn

Färjestad – Växjö

1

2,31

20:00

Illan Pommit

BetssonBetsafe William Hill

Magnitogorsk - Ufa

2

3,75

16:00

Bet365

Magnitogorsk – Ufamoneyline

2

2,65

16:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.