Lukon matkapelit eivät ole ottaneet sujuakseen, kun taas Idän Ihme on aina vaikea vastus Kisapuistossa. Millä aseilla Lukko voisi haastaa isännät?

SaiPa on jatkanut tammikuussa siitä, mihin syksyllä jäi. Edelliset kymmenen ottelua ovat tuoneet seitsemän voittoa ja paikka on pysynyt kolmen parhaan joukossa. Joukkue pelaa hämmästyttävän hyvällä liikkeelle illasta toiseen, minkä lisäksi maalivahtipeli, kurinalaisuus ja pelisapluuna ovat huippukunnossa. Pekka Tirkkonen voi pikkuhiljaa ruveta raivaamaan takan reunukselta tilaa Kalevi Numminen -palkinnolle.

Sarjaseiska Lukko ei ole pystynyt realisoimaan materiaaliaan sen edellyttämään pistemäärään, mutta tasaisessa sarjassa joukkueella on kaikki mahdollisuudet vielä neljän parhaan joukkoon. Lukon kautta on varjostanut synkkä vieraspelaaminen, kun taas SaiPa on sarjan parhaita kotijoukkueita.

Kotijoukkueelta puuttuu vahvuudesta Simon Backman, Lauri Taipalus ja Jesper Piitulainen. Myös Lukolla on tärkeät runkomiehet Teemu Nurmi sekä Jarkko Kauvosaari sivussa ja Otto Honkaheimon sekä Jerry Ahtolan pelaaminen epävarmaa.

Ottelun maalimäärää on vaikea arvioida. Lähtökohdat ovat vähämaaliset, mutta runsasmaalisuuteen repsahtaminen ei olisi suuri yllätys. Idän Ihmeen suorittaminen on varmemmalla tasolla kuin raumalaisten kollegojen. Lukon tekeminen ailahtelee turhan paljon ja viimeistelyssä on ollut suuria ongelmia. Vahva kotietu tekee SaiPasta suosikin otteluun ja Nordicbetin tarjous 2,00 on aivan siinä rajoilla.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

SaiPa

X

Lukko

1X2

2,00 Nordicbet

4,15 Betsson Unibet

3,40 Bet365

Moneyline

1,57 Nordicbet

 

2,50 Bet365

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,50 Betsson

 

Alle: 1,53 Unibet

Elmoorin pelivalinta: SaiPa 2,00 Nordicbet