TPS – Lukko: Ottelussa on paikallishenkeä, eikä perinteistä kotietua voi antaa. Lukko oli ylivoimainen edellisessä kohtaamisessa voittaen sen 6-2. TPS kaatui taas Bluesille viime hetkillä, eikä joukkueen itseluottamustaso ole kunnossa. Lukko on parempi materiaalin puolesta ja kertoimet kelpaavat peleihin.

Ilves – JYP: JYP on materiaalin puolesta ylivertainen Ilvekseen nähden. Molemmat pelasivat eilen: Ilves hävisi KalPalle vieraissa 4-2, JYP voitti Pelicansin 5-2. Hurrikaaniryhmän tähtinimet Eric Perrin ja Jani Tuppurainen saivat eilen apinat pois selästä, eikä olisi yllätys jos ilotulitus jatkuisi tänään.

Espanyol – Real Sociedad: Sociedadia rasittaa viikolla pelattu Mestarien liigan kamppailu. Espanyol sai varmasti itseluottamusta viime viikon voitostaan ja kotietu tasoittaa Sociedadin materiaalista etua. Sociedad on ollut huono vieraissa ja isäntien kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Kerroinvertailussa kuitenkin Espanyol on asetettu selvähkön suosikin asemaan, joten vierasvoitossa on pommin paikka!

Pitkävetovihjeet lauantai 30.11.2013

Illan Pankit

Betsafe Betsson Bet365

TPS – Lukko

2

2,45

16:00

Betsson Nordicbet

Ilves – JYP

2

2,30

17:00

Illan Pommit

ComeOn

Espanyol – Real Sociedad

2

3,26

23:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.