Jatkuuko Jokereiden orastava nousukausi vai iskeekö kirves narrien kaulan poikki?

Jokereiden uusi aika on alkanut ihan mukiinmenevästi. Kuten arvata saattoi, valmentajakaksikko Tomek Valtonen ja Pasi Nurminen vei joukkueen pelin varsin yksinkertaiseen suuntaan. Tällä hetkellä tilanne jopa vaatii sitä, sillä joukkueelta on niin paljon avainmiehiä sivussa. Narrien pelistä ei vielä voi löytää hienouksia, mutta tietyt asiat ovat nyt kunnossa: vauhti ja pelirohkeus. Jukka Rautakorven Tappara on Kärppien jälkeen vakuuttavin joukkue sarjassa. Sarjakakkonen on voittanut edellisestä 10 ottelusta kahdeksan. Joukkue osaa jäädyttää pelin ja vahvan puolustuksen lisäksi joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä, varsinkin ylivoimapeliin.

Tapparalta puuttuu luultavasti kokoonpanosta JYP-ottelussa pahannäköisesti loukkaantunut Pekka Jormakka. Jokeri-pakan puolesta kannattaa tarkastaa kokoonpano ennen ottelun alkua: varmoja poissaolijoita on Esa Lindell, Teuvo Teräväinen, Steve Moses, Matti Lamberg ja Saku Salminen. Kysymysmerkin kanssa matkassa ovat Jeremy Dehner, Ossi Väänänen, Antti Tyrväinen ja Teemu Eronen.

Ben Walter saapui tänään Suomeen ja pelaa heti Jokereiden paidassa illan ottelussa. Walter tuo Jokereiden joukkueeseen juuri sen täsmähankinnan mitä tarvittiin: kiekollinen sentteri. Walter ei varmasti tule olemaan samantien tähti, mutta vahvistaa ehdottomasti Narrien keskikaistaa.

Molempien joukkueiden puolustus on lähellä sarjan parasta, ellei paras. Tapparan Andy Chiodo ei loistanut lauantaina Jyväskylässä, joten tänään torjuntavastuu siirtyy luultavasti takaisin sairastelleelle Juha Metsolalle. Jokereiden Leland Irving on ollut vakuuttava koko kauden, eikä ottelusta voi odottaa mitään muuta kuin vähämaalista kamppailua.

Kaksi peräkkäistä voittoa ovat varmasti nostanut kotijoukkueen itseluottamusta ja uuden miehen mukaantulo nostaa aina vähän tekemisen tasoa ensimmäiseen otteluun – ainakin ketjutovereiden osalta. Tappara on materiaaliltaan parempi, mutta kotietu tasoittaa lähtökohdat. Todella vähämaalisessa kamppailussa tasapelin riski kasvaa. Kerroinvertailussa ei ole mitään erikoista, mutta jos pakko olisi betsata, menisi rahat ihan mututuntumalla isännille: Jokerit moneyline 1,86 Betsson.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Jokerit

X

Tappara

1X2

2,40 NordicbetBetsson Betsafe Unibet

4,00 Betsson bet365

2,60 Nordicbet

Moneyline

1,86 Betsson

 

1,95 bet365

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 3,00 Betsson

 

Alle: 1,40 William Hill

Elmoorin pelivalinta:Ei peliä