UCL- ennakko & pelivihjeet:Chelsea – Atletico MadridKeskiviikko 30.4.2014 kello 21:45Stamford Bridge – Lontoo, EnglantiMTV Sport 1

Uskomaton ilta eilen Mestarien liigassa! Vedoista osui kaikki; Real tasoituksella (2,22), Real jatkoon (1,68) ja Realin voitto (4,80)! Tänään luotetaan Mourinhon kokemukseen.

Jose MourinhonChelsea sai Madridista sen mitä se lähti hakemaan: puolustusvoiton. Hinta 0-0 tasapelille oli kuitenkin karmea, kun ykkösmaalivahti Peter Cech ja kapteeni John Terry loukkaantuivat. Lisäksi Frank Lampardin sekä Jon Obi Mikelin korttitilit täyttyivät, joten heitäkään ei nähdä Lontoon illassa.

Mourinhon bussi oli taatussa iskussa Vicente Calderonilla ja sama jatkui viikonloppuna Liverpoolia vastaan. Atletico ei saanut kuin yhden laukauksen maalia kohden ensimmäisellä puoliskolla. Kotikentällä Chelsea on luultavimmin aggressiivisempi. Tämä käy Rojiblancosille, sillä sen peli perustuu nimenomaan tiukkaan puolustamiseen ja vastaiskuihin.

Ottelun maalimäärä riippuu paljolti avausmaalista. Lähtökohdat ovat vähämaaliset kahden hyvin puolustavan joukkueen kamppailussa, mutta mikäli Atleti tekee avausmaalin, on Chelsean pakko avata hanat. Tässä tapauksessa isäntien paketti avautuisi vaarallisille vieraiden vastaiskuille ja maaleja saattaisi syntyä enemmänkin.

Chelsea on kokeneempi joukkue. Mourinho on tottunut voittamaan juuri näitä otteluita, eikä The Happy One jätä varmasti mitään keinoa käyttämättä, kun panoksena on pääsy Mestarien liigan finaaliin. Vaikka sinisiltä puuttuu useita avainmiehiä kokoonpanostaan, on se vahvan kotietunsa myötä selkeä suosikki kamppailuun ja tätä myötä myös etenemään jatkoon. Mitä pidemmälle ottelu etenee maaleitta, sitä vahvemmilla on nimenomaan Mourinho, jonka reagointi pelin aikana on ylivoimaisesti maailman parasta.

Kertoimien puolesta Chelsea on lähes unohdettu! Osuvinta on pelata niitä tuloksia, jotka vievät Chelsean finaaliin. Ne, jotka pelkäävät 0-0 tulosta, pelaavat Chelseaa jatkoon. Muuten paras tarjous on Chelsean suora voitto, sillä maalilliset tasapelit eivät Chelsealle kelpaa.

Osuvimmat peli-ideat:

1x2: Chelsea 2,30 WilliamHillJatkoon: Chelsea 1,91 Bet365/ComeOn

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Chelsea

X

Atletico

1X2

2,30 WilliamHill

3,30 Bet365

3,60 Bet365

Jatkoon?

1,91 Bet365/ComeOn

 

1,93 Betsafe Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,60 Bet365

 

Alle: 1,56Betsson