Stoke - QPR: 

Stoken pahin pelko kävi toteen viikolla, kun Bojan Krkicin loukkaantumisesta kantautui ikäviä uutisia. Upean kauden pelanneen hyökkääjän kausi on pahimmillaan kokonaan ohitse. Kentällä menetys on Stokelle valtava, mutta ykköshyökkääjän poissaolo vaikuttaa varmasti myös joukkueen itseluottamukseen ja henkiseen tilaan. 

QPR on pelannut tällä kaudella huonommin vieraissa, mitä mikään Valioliiga-joukkue ikinä. Rangersilla on kymmenestä vierasottelusta koossa tasan nollapistettä. Tämä ei varsinaisesti imartele lontoolaisia, mutta materiaalin puolesta se ei paljon häviä Stokelle. 

Vahva kotietu tekee Stokesta toki suosikin, mutta kertoimet ovat lähteneet isäntien kohdalla pahasti käsistä. QPR pystyy venymään Stokea vastaan vähintään tasapeliin noin kerran kahdesta ja tasoitusvedon kerroin on ehdottomasti otettava peleihin. Hurjimmat karpaasit lykkäävälle vetolapulle Ärrien suoran voiton! 

Schalke - Hannover: 

Schalke pelaa jälleen kerran potentiaaliinsa nähden varsin heikkoa kautta. Gelsenkirchenilaisjoukkue on sarjataulukossa vain kolme pistettä vieraita edellä. Hannover on näyttänyt hampaansa keräämällä kauden aikana komeita voittoja (mm. Dortmund vieraissa).

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen merkattiin Hannoverin 2-1 voitoksi, mikä antaa joukkueelle itseluottamusta lauantain kohtaamiseen. Joulutauon jälkeen yllätysmomentti on suurempi ja vieraiden hurjat kertoimet tulee nostaa peleihin.

 

Pitkävetovihjeet 28.1.2015

Illan vedot

Unibet

Stoke - QPR1x2

2

5,50

17:00

Bet365

Stoke - QPR +1tasoitus

2

2,30

17:00

Unibet

Schalke - Hannover1x2

2

4,45

16:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.