Skellefteå – Växjö: Skellefteå on osoittanut olevansa sarjan paras joukkue. Växjön peli ei ole ollut viime aikoina yhtä hurmaavaa kuin alkukaudesta. Kotijoukkueen puolustus sarjan paras ja vierasjoukkueelle tulee vaikeuksia pelkän maalin aikaansaamiseksi.

Athletic – Elche: Tasoero joukkueiden välillä on valtava ja kotonaan Athletic on jättisuosikki. Vaikka kotijoukkueen peli on ailahdellut, Elchen pitäisi kaatu baskimaalla kevyesti.

Granada – At. Madrid: Atletico on hävinnyt vain yhden ottelun kauden aikana. Otteluruuhkassa koetun vierastappion lisäksi madridilaisilla on tilillään ainoastaan voittoja. Tasoero on julma Atleticon hyväksi ja vieraissakin joukkue on jättisuosikki piskuista Granadaa vastaan.

Örebro – Luleå: Luleå pelaa vahvaa kautta ja kerää tasaisesti pisteitä. Örebron alkukausi oli hyvä, mutta nyt joukkue on ajautunut kuuden ottelun tappioputkeen. Luleå on parempi materiaaliltaan ja vieraissakin suosikki. Joukkueiden edellinen kohtaaminen meni Örebrolle 5-4, joten toista kertaa en usko Luleån sortuvan aliarvioimiseen.

TPS – KalPa: TPS on materiaaliltaan parempi ja lähtee otteluun kotihallissa suosikkina. KalPan hyökkäyspeli on ollut kauheaa katsottavaa: vaikka joukkue on yritteliäs, on sen voittomahdollisuuksiin vaikea uskoa missään ottelussa. TPS:llä on valtava potentiaali takanaan ja uskotaan, että Lukko-nöyryytyksen jälkeen päävalmentaja Kai Suikkanen on saanut herätettyä porukan.

Pitkävetovihjeet torstai 31.10.2013

Illan Varmat

Bet365

Skellefteå - Växjö

1

1,65

20:00

operaattori poistettu

Athletic – Elche

1

1,65

23:00

William Hill

Granada – At. Madrid

2

1,57

21:00

Illan Pankit

operaattori poistettu

Örebro - Luleå

2

2,05

20:00

operaattori poistettu

TPS - KalPa

1

2,20

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.