Segunda Divisionasta tarjolla maukkaita hakuja!

Mjällby - Åtvidaberg: Päivän ensimmäinen pelikohde tulee Ruotsin Allsvenskanista, jossa sarjan toiseksi viimeisellä sijalla oleva Mjällby isännöi sarjakasi Åtvidabergia. Åtvidaberg pelaa kotiottelunsa Kopparvallen Stadionilla, missä alustana toimii keinonurmi. Mjällbyn kotikentällä Strandvallenilla pelataan kuitenkin luonnonnurmella, joten kotietu on merkittävässä osassa. Ätvidabergin kausi alkoi hieman takkuillen, mutta viime aikoina joukkue on saanut puolustuspelin kuntoon ja kolmeen edelliseen otteluun vieraat ovat pitäneet maalinsa puhtaana, vaikka vastassa on ollut tulivoimaiset Häcken, Helsingborg sekä Halmstad. Åtvidaberg kerää valtaosan pisteistään juuri kotikentällään ja vieraissa menestys on ollut jo usean kauden selvästi kotipelejä heikompaa. Mjällbyn alkukausi on ollut odotetun vaikea ja joukkue keikkuu sarjan häntäpäässä. Suurimmat vaikeudet ovat olleet puolustuspäässä, joka on vuotanut kahden maalin keskiarvolla. Kotikentällään joukkue pystyy kuitenkin haastamaan isompiaan ja aiempien kausien kohtaamiset Åtvidabergiä vastaan ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia vääntöjä. Tästäkin ottelusta on lupa odottaa vähämaalista taistoa ja Unibetin tarjoama kerroin 1,96 alle 2,5 maalista on kelpo pelikohde! Muistathan, että Unibetillä voit lyödä 10€ riskittömän mobiilivedon!

Deportivo La Coruna - Jaen: Kotijoukkue Deportivo on pisteen päässä varmasta noususta pääsarja Primera Divisioniin. Joukkueelle saattaa riittää kahdesta jäljellä olevasta pelistä kaksi tappiotakin, sillä pahimpiin uhkaajiin on matkaa kuusi pistettä. Pahimmat uhkaajat Las Palmas, Barcelona B sekä Gijon tarvitsivat kahdesta jäljellä olevasta ottelusta täydet pinnat, mikäli seurat mielivät mukaan nousukarsintaan. Vierasjoukkue Jaen kaksi on pistettä putoamisviivan yläpuolella, mutta pisteitä tarvitaan, jotta sarjapaikka Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla säilyisi. Perustasoltaan kotijoukkue on selvästi vieraita laadukkaampi kokonaisuus, mutta lasken vieraiden motivaatioedun selvästi kotijoukkuetta kovemmaksi ja vieraiden menestyskerrointa kelpaa kokeilla pikkupanoksella. Muistathan, että Unibetillä voit lyödä 10€ riskittömän mobiilivedon!

Ponferradina - Girona: Kotijoukkue Ponferradina on turvallisesti sarjan alemmassa keskikastissa ja sarjapaikka ensi kaudelle varmistui edellisen kierroksen 0-1 vierasvoitolla Jaenista. Joukkue on ollut viime aikoina kelpo iskussa ja viidestä edellisessä on saldona 3-1-1 maalierolla 6:2. Sarjapaikan varmistuminen saattaa tuoda hyvän olon tunnetta joukkueen sisälle ja joukkueen motivaatiota näihin kahteen jäljellä olevaan otteluun voi jokainen vain arvailla. Kotikentällä tuskin heitetään hommaa täysin läskiksi, mutta lataus ei välttämättä ole paras mahdollinen. Vierasjoukkue Girona on 22 joukkueen sarjassa sijalla 20, pisteitä on kasassa 45. Sarjataulukko yläpuolella oleva Real Madrid B on pisteen edellä, ensimmäisen putoajan paikalla. Sijoilla 17-18 olevat Jaen ja Mallorca ovat kahden pisteen päässä Gironasta, joten sarjapaikan säilyttäminen on yhä mahdollista, mutta pisteitä se vaatii kahdesta jäljellä olevasta ottelusta. Girona oli huhtikuun aikana hienossa iskussa, kun se voitti kuudesta ottelustaan neljä, pelasi kerran tasan ja hävisi vain kertaalleen, mutta kolme viimeistä ottelua ovat olleet vaikeampia. Saldona kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Perustasoltaan joukkueiden välinen tasoero on marginaalinen, mistä kertoo viime kauden sarjasijoitukset Segundassa. Girona oli hienosti neljäs, päätyen jopa karsimaan nousupaikasta Almeriaa vastaan, mutta Almeria säilytti paikkansa ja Gironan oli tyytyminen toiseksi korkeimpaan sarjatasoon. Ponferradina oli puolestaan seitsemäs. Vierailla on ottelussa selvä motivaatioetu ja vieraiden voittokerrointa kelpaa kokeilla pikkurahalla.

MUISTA EXPEKTIN TARJOAMA 50€ RISKITÖN VETO UUSILLE ASIAKKAILLE!

Pitkävetovihjeet lauantai 31.5.2014

Illan Pankit

Unibet

Mjällby - ÅtvidabergAlle / Yli 2,5 maalia

Alle

1,96

17:00

Illan Pommit

Unibet

Deportivo La Coruna - Jaen

2

4,50

20:00

NordicBet

Ponferradina - Girona

2

2,90

20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.