Eilinen JYP-betsi meni pahasti seinille. Tänään hakataan päätä seinään nappaamalla uudestaan JYP lapulle. 

Blues - HIFK: IFK otti eilen todella maistuvan voiton Kärpistä kotonaan lukemin 4-1. Blues sen sijaan persraiskasi SaiPan vieraissa 0-5, joten molemmat lähtevät otteluun voitto alla. IFK:n materiaali on parempi, mutta myös Blues pelaa tällä hetkellä vahvalla itseluottamuksella. Paikallishenkisessä kamppailussa ei kotiedulle voi antaa normaalia merkitystä ja paremman materiaalin IFK lähtee kamppailuun suosikkina. Tarjottu kerroin 2,55 Unibet maistuu pikkupeleihin. 

KalPa - JYP: Molemmat lähtevät otteluun tappio alla: KalPa hävisi Ilvekselle vieraissa peräti 5-0 ja JYP Ässille kotonaan 1-2. JYPin osalta ottelu oli todella ankea esitys. Joukkueelle kävi klassiset: tunteikkaan European Trophyn voiton sekä kahden kuuman kärkikamppailun (Kärpät ja Tappara) jälkeen, joukkueen tunnepankki oli tyhjä. Joukkueen esitys oli todellinen intohimon vastakohta ja välinpitämättömyys paistoi tekemisestä. 

Jyväskylässä ei ole tällaista suvaita kahta ottelua peräkkäin, joten tänään joukkue tulee varmasti sisuuntuneena otteluun. KalPa kärsii edelleen lukuisista poissaoloista ja JYP on vieraissakin paremman materiaalin puolesta suosikki. Kerroin 2,24 Betsson riittää peleihin. 

Kärpät - HPK: Kärpät hävisi eilen jo toisen ottelun peräkkäin. HPK kaatui myös kotonaan, kun Jokerit oli 1-4 lukemin parempi. Tämän illan otteluun Kärpät on luonnollisesti jättisuosikki, mutta kertoimet ei houkuta peleihin. 

Pelicans - TPS: Pelicans ei edelleenkään vakuuta millään lailla, mutta jotain joukkue on tehnyt oikein, sillä tauon jälkeen on tulltu jo kaksi komeaa voittoa. TPS on sarjan synkimpiä ilmestyksiä, mutta eilinen Tappara voitto toi varmasti taas hieman lisää itseluottamusta täysin ryvettyneeseen ryhmään. Kaikin puolin Lahdessa on luvassa ympäripyöreä kamppailu. 

Tappara - Ilves: Tappara hävisi eilen TPS:lle, eikä joukkue usein häviä kahta ottelua peräkkäin. Ilves tulee paikalliskamppailuun voitettuaan KalPan 5-0, joten itseluottamus on kunnossa. Kirvesrinnat on kuitenkin materiaalin puolesta jättisuosikki kamppailuun ja osuvana betsini kotivoitto on hyvä idea: 1,72 Unibet.

Ässät - Lukko: Ässät otti eilen komean voiton JYPistä vieraissa. JYP oli kuitenkin niin aneeminen, että ei voittoa voi suurena urotyönä pitää. Lukko hävisi aneemisen esityksen jälkeen kotona Pelicansille 0-2, joten joukkue tulee varmasti sisuuntuneena paikalliskamppailuun. Lukolla on parempi materiaali, mutta tämän illan kamppailuun lähdetään ympäripyöreistä asetelmista.