Eilen napattiin IFK (1,80) kiinni, mutta pommit jäivät saamatta. Tämän iltaisesta ottelusta onkin luvassa varsin mielenkiintoinen.

Sarjataulukon puolesta lähtökohdat otteluun ovat tasaiset: sijoilla 6-7 majailevat illan vastukset ovat molemmat koonneet kasaan 45 pistettä. Jokerit on voittanut vain kaksi edellisestä viidestä ottelusta ja molemmat voitot ovat vielä tulleet kuntopuntarin hännänhuipuista, Ässistä ja Pelicansista. Lukko pääsi komeaan lentoon voittaen viisi ottelua putkeen, mutta eilen JYP oli murskaavasti parempi 0-3.

Molemmat kärsivät loukkaantumisista. Lukko odottaa edelleen Petteri Nummelinia, Teemu Nurmea ja Lauri Tukosta takaisin kokoonpanoon. Jokereilta oli maanantaina poissa Teemu Eronen, joka on puolustajan paikasta huolimatta ollut joukkueen kauden paras pistemies.

Molemmat kuuluvat varsin vähämaaliseen kastiin. Lukon muutamat ottelut ovat revenneet pahasti, joka nostaa joukkueen maalikeskiarvoa, mutta yleisesti joukkue pelaa todella vähämaalisia otteluita. Tämän mahdollistaa molempien tiukka puolustuspeli ja kurinalaisuus. Ulkomaalaisvahdit Ryan Zapolski ja Lelane Irving ovat myös onnistuneet.

Jokereiden avainmiehet ovat olleet viime ajat yössä. Vaikka Mikko Kousa, Teuvo Teräväinen ja Ladislav Nagy vaikuttavat näyttäviltä hyökkäyspäässä, on puolustuspelissä paljon ongelmia. Lukon tehomiehet – eiku, eihän niitä ollutkaan kuin yksi.. Lukon tehomies Ville Vahalahti ei onnistunut JYPiä vastaan, mutta muuten mies on ollut hurjassa vireessä.

Keskinäisissä kohtaamisissa Lukko on ollut Jokereille paha nieltävä. Kaikki muistavat viime kevään pudotuspelisarjan, mutta myös tänä syksynä raumalaiset ovat kaataneet narrit kahdesti kolmesta. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja Lukko on ollut viime ajat vakuuttavampi. Vaikka lepo- ja kotietu ovat isäntien puolella, kiinnostaa vieraista tarjotut kertoimet enemmän. Lukon 3,40 on hyvä pommihaku ja allekirjoittaneen betsi, mutta vähämaalisessa ottelussa tasapelin riski kasvaa ja osuvampaa vetoa hakevat lyövät kehiin tasoituskohteen Lukko+1 1,88 Betsson.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Jokerit

X

Lukko

1X2

1,91 Sportingbet

4,20 Betsson

3,40 Betsson Bet365

Jokerit +1

2,56 Nordicbet

6,00 Nordicbet

1,88 Betsson

Moneyline

2,20 Bet365

 

1,75 Betsson Nordicbet

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,70 Betsson Unibet

 

Alle: 1,48 Sportingbet

Elmoorin pelivalinta: Lukko 3,40 Betsson