Tappara tuli avausosaan huomattavasti Pelicans-sarjaa paremmalla jalalla. Lukon lataus meni avauserässä hieman yli, joka kostautui jäähyinä. Puolivälierissä haparoinut Tapparan ylivoima oli nyt uomissaan. Mies sekä kiekko liikkui nopeasti ja ottelu oli käytännössä taputeltu hieman yli 20 minuutissa, kun kirvesrinnat iskivät kolme ylivoimamaalia. Loppujen lopuksi Lukko sai kyytiä maalein 5-2. Varsinkin Jan-Mikael Järvisen johtama kakkosylivoima oli täysin eri vormussa, mitä Pelicansia vastaan.

Lukko ei ollut Tampereella väsynyt. Päinvastoin, se tuli päälle liiankin kanssa, pelasi itsensä ulos tilanteista ja otti turhia jäähyjä. Raumalla lähtökohdat ovat avausottelun tapahtumista huolimatta selvästi vähämaaliset. Lukko pystyy huomattavasti parempaan peliin, eikä sarja missään nimessä ole vielä taputeltu. Selvää kuitenkin on, että jäähyt pitää saada minimiin. Tapparan molemmat ylivoimakentälliset antoivat Tampereella myrskyvaroituksen.

Jos jotain voisi toivoa, raumalaisyleisön saapuminen Lukon tueksi olisi paikallaan. Hävetti katsoa tyhjää Hakametsää välieräottelussa. Puolivälierissä Raumalla oli useita katsomon osia tyhjänä. Tänään pitää olla mökki täynnä!

Kirvesrinnat ovat Raumalla vain niukka suosikki. Lukossa on hurja määrä potentiaalia, mikä pitää nyt vain kaivaa esiin. Kertoimissa ei ole mitään erikoista. Paras idea on lähteä peleihin vähämaalinen ja tiukka kamppailu mielessä.

Elmoorin peli-idea:

Alle 4,5 maalia 1,91 Sportingbet

Muut peli-ideat:

1x2: X 3,90 Nordicbet/ComeOn

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Lukko

X

Tappara

1X2

2,58 ComeOn

3,90 ComeOn Nordicbet

2,50 Bet365 

Moneyline

1,91 Betsson 

 

3,60 Sportingbet

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 1,91 Betsson 

 

Alle: 1,91 Sportingbet