Kotimaan futiksesta nannaa pikkulauantaille

JJK - PK-35: JJK-fanit saivat Harjulla viime sunnuntaina balsamia surkeasti sujuneeseen alkukauteen, kun Joensuun JIPPO kaatui puhtaasti 3-0 kotikentällä ja joukkue nappasi kauden toisen täyden pistepotin seitsemännessä ottelussa. Kotijoukkueella oli paikkoja tehdä vaikka kuusi osumaa vierailijoiden häkkiin, mutta ajoittainen heikko viimeistely piti kotijoukkueen lukemat vielä siedettävissä lukemissa. Mikko Mannisen siirto takaisin keskikentän pohjalta laiturin paikalle osoittautui hyväksi ratkaisuksi ja Mannisen johdolla kotijoukkue loi jatkuvasti vaarallisia paikkoja. Vaikka 3-0 on tilastojen valossa selvä parannus aiempaan, niin kotijoukkueen suurin ongelma eli puolustuspelaaminen on yhä heikolla tasolla. JIPPOlla oli ensimmäisellä jaksolla useita huippuvaarallisia maalintekopaikkoja, mutta hyvä maalivahtipeli ja onni pitivät vieraiden maalilukemat nollassa. Keskiviikkona vastaan asettuva PK-35 on pelannut vahvan alkukauden ja vantaalaiset ovat sarjataulukon kolmansia 14 pisteellä. Alkukauden saldo seitsemästä ottelusta on vahva 4-2-1 maalierolla 11:4. Perustasoltaan PK-35 kuuluu sarjan ylempään keskikastiin ja Ykkösen vähämaaliseen osastoon. JJK:n viime pelissä auennut hyökkäyspeli ja vieraiden vaaralliset vastaiskut nostavat arvioni mukaan ottelun maaliodotusarvon normaalia korkeammaksi ja NordicBetin tarjoukset over-pelivalinnoista ovat ylikertoimia. Päivän paras pelikohde on yli 2,5 maalia kertoimella 2.10, mutta rohkea peluri kokeilee lantilla myös muhkeaa yli neljän kerrointa yli 3,5 maalista.

FC Inter - HJK: Sarjataulukon kahdeksatta sijaa hallussaan pitävä FC Inter saa Veritas Stadionille kovimman mahdollisimman vastuksen, kun sarjaa johtava HJK matkaa Turkuun raitapaitojen vieraaksi. Interin kausi on alkanut kirjaimellisesti "tasaisissa" merkeissä, sillä kauden yhdeksästä ottelusta joukkue on päätynyt peräti viidesti tasapeliin. Kahdesti joukkue on ottanut täydet pisteet ja kahdesti jäänyt pisteittä. Huomattavaa on ollut joukkueen tiivis puolustuspeli, sillä omissa on soinut vain yhden maalin keskiarvolla. Suurimmat vaikeudet turkulaisilla on ollut hyökkäyspelissä, sillä myös maalinteko on onnistunut alkukauden aikana vain yhdeksän kertaa. Vierailija HJK on materiaaliltaan sarjan paras joukkue ja suurin mestarisuosikki. Vieraissa se ei kuitenkaan ole niin dominoiva kuin kotikentällään ja uskon Veritaksella nähtävän tiukan ja vähämaalisen ottelun. Illan toiseksi pankkikohteeksi pelataan alle 2,5 maalista tarjottu kerroin 1.80. Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna keskiviikkona varmuudella pitkäaikaispotilaat Joni Aho ja Aleksi Laiho. Kaksikon lisäksi myös Tamas Gruborovics on takareisivaivaisena sivussa kokoonpanosta. Vierailta puuttuu ottelusta varmuudella Teemu Tainio, Veli Lampi, Gideon Baah ja Rasmus Schüller.

Muistathan, että NordicBet tarjoaa peräti 200% talletusbonuksen uusille asiakkaille, joten tallettamalla 100€, pelitililläsi on 300€ käytettävissä vedonlyöntiin. Voit myös aloittaa pienemmällä summalla. Minimitalletus on 10€, jolla saat 20€ bonusrahaa!

Pitkävetovihjeet keskiviikko 4.6.2014

Illan Pankit

NordicBet

JJK - PK-35Alle / Yli 2,5 maalia

Yli

2,10

18:30

UnibetBet365Betsson

FC Inter - HJKAlle / Yli 2,5 maalia

Alle

1,80

18:30

Illan Pommit

NordicBet

JJK - PK-35Alle / Yli 3,5 maalia

Yli

4,05

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.