NFL-ennakko & pelivihjeet:

Philadelphia Eagles – New Orleans Saints

Lauantai-sunnuntai välinen yö 03:10

Lincoln Financial Field - Philadelphia, Pennsylvania

Lähtökohdat otteluun:

Eagles voitti viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän. Saints oli koko kauden murskaava joukkue kotikentällään, mutta vieraspelaaminen oli yhtä tervanjuontia. Nyt suurin kysymys NFL-piireissä on ollut, miten Saints pystyy kääntämään surkea vieraskurssinsa? Philadelphiassa saattaa olla kaiken lisäksi varsin kylmät oltavat, joissa Saints ei koskaan ole ollut parhaimmillaan.

Seuraa heitä – laitahyökkääjät vertailussa:

Jimmy Graham, New Orleans Saints: Graham kärsi alkukaudesta loukkaantumisesta, joka vaikutti tähden peliin. Nyt Graham on parantanut otteitaan peli peliltä ja pystyy liikkumaan kentällä paremmin. Loistavasti tilat löytävä pelimies on parhaimmillaan maalialueella ja hionut yhteistyön pelinrakentaja Drew Breesin kanssa huippuunsa.Ei olisi yllätys, jos ottelun ratkaisu touchdown nähtäisiin tämän miehen koppaamana.

DeSean Jackson, Philadelphia Eagles: On jäänyt hieman keskushyökkääjä LeSean McCoyn varjoon, mutta katsokaa nyt näitä tilastoja! 1332 jaardia runkosarjassa kerännyt laitahyökkääjä löysi upeasti yhteen pelinrakentaja Nick Folesin kanssa kauden edetessä. Loppukaudesta tutkapari oli lähes pitelemätön.

Ottelun kulmakivet:Saints-puolustus on tällä kaudella ollut todella aggressiivinen. Puolustuksen koordinaattori Rob Ryan on saanut joukkueen pelaamaan erinomaisesti. En näe mitään syytä, miksi sama meno ei jatkuisi pudotuspeleissä. Eaglesin hyökkäys ja pelinrakentaja Nick Foles tulee saamaan jatkuvaa painetta ja kotijoukkueen hyökkäyksen linja joutuu todelliseen testiin. Foles on kuitenkin parantanut kauden mittaan koko ajan peliään ja ollut edelliset viikot tulikuuma. Folesilla on hyvän heittopelin lisäksi käytössään myös yksi sarjan parhaista keskushyökkääjistä: LeSean McCoy, jonka kanssa Saints-puolustus saattaa joutua ongelmiin.

Vieraiden pelinrakentaja Drew Breeson kokenut pudotuspelikävijä yhdessä päävalmentaja Sean Paytonin kanssa, joten kokemusetu on pyhimysten puolella. Breesin johtama hyökkäys oli runkosarjan neljänneksi paras, mutta vieraskentillä aivan toista luokkaa kuin turvallisella Superdomella. Breesin ylivoimainen ykkösase on laitahyökkääjä Jimmy Graham.Grahamin vahvuus tulee esiin sitä enemmän, mitä lähemmäksi maalialuetta päästään.

Erikoista:Saints ei ole pärjännyt hyvin vieraskentillä ja tänään Philadelphiassa saattaa paukkua pakkasmittarit oikein huolella. Kuinka paljon kylmä keli tulee vaikuttamaan joukkueiden peliin?

Arvio & pelivihje:Saints on materiaaliltaan parempi ja kokeempi pudotuspelikävijä. Puolustus on selvästi Eaglesin vastaavaa vahvempi, eikä Rob Ryan ole varmasti jättänyt kiveäkään kääntämättä valmistuessaan Eagles-käskyttäjä Chip Kellyn ryhmää vastaan. Vanha totuus: ”Hyökkäyksellä voitetaan otteluita, puolustuksella mestaruuksia.” on varsin paikkaansa pitävä oli laji mikä vain. Tulikuumassa playoff-kamppailussa kokemus ja paineensietokyky nousee avainasemaan. Pidän Saintsia ottelun suosikkina surkeasta vierassaldosta huolimatta. Kansainvälinen kerrointarjonta on tehnyt Eaglesista suosikin, joten Saintsin voitossa on todella ideaa: 2,45 bet365.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Eagles

Saints

12

1,68 Expekt

2,45 bet365

Eagles -3

2,00 Betsafe Betsson

2,00 bet365

Yli/alle 53,5

Yli: 1,93 Nordicbet

Alle: 1,91 William HillSportingbet Unibet

Mystisen Jefu-miehen valinta parhaaksi pelikohteeksi: Saints 2,45 bet365