San Jose – Buffalo: Tasoero on kaamea joukkueiden välillä ja kotietu lisää sitä. Buffalo on neljän ottelun tappioputkessa, eikä joukkueen menestysmahdolliset kauden yhdessäkään ottelussa vaikuta kovinkaan mahdollisilta. Sharks voittaa, ellei tapahdu jotain (urheilulle ja vedonlyönnille tyypillistä) ihmettä.

Minnesota – Calgary: Minnesota on sarjan paras kotijoukkue: vain yksi tappio kotihallissaan. Calgaryn vieraspelaamisesta ei voi sanoa samaa ja Wild on myös materiaalin puolesta parempi. Isännät lähtevät selvinä suosikkeina otteluun.

Juventus – Real Madrid: Juventuksen kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta Real on materiaalissa julmasti edellä. Realin hyökkäys on tappavan tehokas ja kotikentälläänkin Juve tullee olemaan vaikeuksissa. Emme millään saa Juvesta suosikki, kuten kansainvälinen kerroin tarjonta ja vierasvoitto on pakko pelata. Los Blancosille ottelusta kuitenkin myös tasapeli, joten paras kohde on Realin tasoituskohde +1.

FC Kööpenhamina – Galatasaray: Kööpenhaminan kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta Istanbulin ylpeys on materiaalin puolesta selvästi edellä ja lähtee otteluun vieraissakin suosikkina. Juven kompuroinnin vuoksi turkkilaisilla on hyvät mahdollisuudet jatkopeleihin, kunhan tästä ottelusta napsahtaa voitto.

Olympiakos – Benfica: Olympiakos on hävinnyt koko kalenterivuonna kotikentällään vain kaksi ottelua. Tasoero joukkueiden välillä ei ole suuri, mutta kreikkalaiset ovat olleet tänä vuonna paremmassa iskussa ja todella vahva kotietu kääntää kelkkaa Olympiakosin puoleen.

Pitkävetovihjeet tiistai 5.11.2013

Illan varmat

Nordicbetbet365

San Jose - Buffalo

1

1,50

05:30

bet365

Minnesota – Calgary

1

1,80

03:00

Betsson

Juventus – Real Madrid +1

2

1,58

21:45

Illan pankit

ComeOn

Juventus – Real Madrid

2

2,82

21:45

bet365

FC Kööpenhamina - Galatasaray

2

2,20

21:45

William Hill

Olympiakos – Benfica

1

2,40

21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.