Kahden hyökkäysvoittoisen joukkueen pelissä saatetaan nähdä melkoiset maalimarkkinat!

Green Bay Packers (5-2) – Chicago Bears (4-3)

Maanantai-tiistai välinen yö 5.11.2013 kello 03:25

Lambeau Field – Green Bay, Wisconsin

Nelonen Pro 1 & Ruutu

Lähtökohdat otteluun:

Packers lähtee taistoon neljän ottelun voittoputkessa, yhteensä joukkue on voittanut viisi ottelua seitsemästä. Myös Bearsilla on vielä täydet mahdollisuudet pudotuspeleihin, kun joukkue on voittanut neljä ottelua seitsemästä. Tänään lähtökohdat eivät kuitenkaan puolla chicagolaisia, sillä vieraat lähtevät otteluun ilman ykkös-QB:ta ja Bearsin edellinen voitto Packersista löytyy vuodelta 2010.

Seuraa heitä:

Bears menetti pelinrakentaja Jay Cutlerin kesken Redskins-ottelun, joten luonnollisesti Chicagon hyökkäys on todellisen haasteen edessä. Hyökkäyksestä kannataa tarkkailla ulompaa laitahyökkääjä Alshon Jefferya, joka pystyy välillä maagisiin ratkaisuihin. Packersin peliä johtaa QB Aaron Rodgers, jota voidaan huoletta pitää yhtenä maailman parhaista. Rodgers ei ole tänä vuonna saanut vielä kaivattua taustatukea, mutta silti Rodgers pystyy parhaimmillaan dominoimaan mitä tahansa puolustusta vastaan.

Ottelun kulmakivet:

Bears on tiukan paikan edessä: jos joukkue mielii pudotuspeleihin, ei liikoihin tappioihin ole enää varaa – kuinka kauan kestää Cutlerin paluu kokoonpanoon? Tänään joukkueen mahdollisuudet lepäävät lähinnä koko hyökkäyskaluston ylisuorittamisessa. Puolustus ei ole vakuuttanut ja Packers-hyökkäys on murhaavan tehokas Rodgersin johdolla. Palloa tulee pitää mahdollisimman pitkään itsellä, eikä ainakaan syötönkatkoihin ole varaa.

Packersin itseluottamus on varmasti noussut voittojen myötä. Joukkue on vahvasti matkalla kohti NFC Pohjois-Divisioonan voittoa, jos tänään kaatuu Bears. Packers on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista molemmilla puolilla palloa, mutta silti joukkue on kerännyt mukavasti voittoja. Pelottaa ajatuskin, mitä tapahtuu, kun Rodgers saa James Jonesin ja Randall Cobbin takaisin?

Hyökkäys on loukkaantumista huolimatta varsin monipuolinen. Tulokaspelaaja Eddie Lacy on tuonut keskushyökkääjän paikalla melkoisen lisän joukkueen juoksupeliin. Bearsin juoksupuolustus on joutunut antaumumaan useaan otteeseen ja tänään ratkaisut saatetaan nähdä Lacyn toimesta.

Arvio & pelivihje:Packers on kotonaan jättisuosikki, ilman ykköspelinrakentajaa operoivaa Bearsia vastaan. Luvassa on kahden hyökkäysvoittoisen joukkueen kohtaaminen, joten maalimäärä saattaa nousta hurjaksi. Kun Packersin kertoimet on poljettu maahan, nostetaan ideaksi runsasmaalisuus: yli 50,5 1,91 Sportingbet.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Packers

Bears

12

1,19 Sportingbet

5,25 Bet365

Packers -10,5

1,97 Betsafe/Betsson

1,90 Bet365

Yli/alle 50,5

Yli: 1,91 Sportingbet

Alle: 1,95 bet365

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Yli 50,5 1,91 Sportingbet