Miten Michael Keräsen poissaolo vaikuttaa tupsukorvien peliin?

Ilves on pelannut viime ajat hyvin. Voitot JYPistä ja TPS:stä sekä piste Jokereilta tuli hyvien esitysten jälkeen. Jokerit-ottelussa kuitenkin joukkueen ykköstykki Michael Keränen loukkaantui ja on sivussa 1-3 viikkoa. Ilveksen kapeaa materiaalia tällainen poissaolo syö vietävästi; Keräsen johtama kentällinen on ollut kaikki kaikessa tamperelaisten hyökkäämisessä.

Blues pääsee otteluun ilman suurempia loukkaantumishuolia. Espoolaiset ottivat kaksi komeaa kotivoittoa peräjälkeen, mutta edellisottelussa joukkue romahti Pelicansin vieraana 5-1 tappioon. Tällaiset romahtamiset ovat hyvin harvinaisia Bluesille. Päinvastoin, Jyrki Ahon luotsaama ryhmä taistelee sisukkaasti illasta toiseen ja pystyyn kärkiryhmiäkin vastaan pitämään ottelut tasaisina.

Maalimäärällisesti molemmat joukkueet ovat vaikeasti arvioitavissa. Luultavasti kuitenkin Liigasta tuttu vähämaalinen linja pitää. Blues on materiaalin puolesta Ilvestä edellä. Pidän Keräsen poissaoloa isona menetyksenä vieraille ja kotietu lisää espoolaisten etulyöntiasemaa. Kansainvälisillä markkinoilla Bluesin kertoimet ovat laskukierteessä, mutta välttävän tarjouksen saa vielä: 1,85 Sportingbet.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Blues

X

Ilves

1X2

1,85 Sportingbet

4,40 Betsson

4,00 Betsson

Moneyline

1,53 Sportingbet

 

2,75 bet365 Betsson

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,85 BetssonNordicbet

 

Alle: 1,45 Sportingbet

Elmoorin pelivalinta: Blues 1,85 Sportingbet