Eilisten betsien helmi oli Ekaterinburg Avtomobilist (4,40), joka hakkasi Atlant Mytishin vieraissa. Keskiviikon vetolistat täyttää jalkapallon maajoukkueiden harjoitusottelut, mutta myös Liigassa pelataan kuumia otteluita. Elmoorin Liiga -ennakot ja pelivihjeet pääset lukemaan tästä.

Kreikka – Etelä-Korea: Kreikka pelasi aivan upeat MM-karsinnat ja selvitti lopulta tiensä kisoihin kaatamalla Romanian jatkokarsinnassa. Etelä-Korea ei kalpene materiaalin puolesta, mutta kreikkalaisten vahva kotiyleisön tuki tekee siitä selvähkön suosikin kamppailuun. Helleenien edellinen tappio kotimaisemissa on marraskuulta 2011.

Ranska – Hollanti: Suurta laatueroa kahden huippumaan välillä ei ole – molemmat pääsevät otteluun vahvoilla kokoonpanoilla. Ranska on äärimmäisen ailahteleva ryhmä, eikä harjoitusottelu luultavasti herätä suurta innostusta dramaattisten MM-karsintojen jälkeen. Ranska nousi komeasti 0-2 tilanteesta 3-2 yhteismaalein jatkoon Ukrainaa vastaan. Vain kotietu tekee Ranskasta niukan suosikin otteluun. Hollannin kerroin riittää peleihin.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 5.3.2014

Illan Pankit

Betsafe Betsson

Kreikka - Etelä-Korea

1

2,06

19:00

Bet365

Ässät - SaiPa

2

2,20

18:30

Illan Pommit

Unibet

Ranska - Hollanti

2

3,45

22:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.