Eilen saatiin kiinni Ilves -1 (1,98) sekä Ilves - TPS yli 4,5 maalia (1,68). Lukon voitto jäi toteutumatta SaiPan pyöritettyä raumalaisia peräti 2-5. Tänään pyydetään lappeenrantalaisilta luottamuksen puutetta anteeksi ja pyritään voittokantaan Idän Ihmeen kautta!

Ässät – SaiPa:

SaiPa haki eilen aktiivisen esityksen jälkeen komean voiton Lukosta lukemin 2-5. Kun JYP hävisi samaan aikaan Hämeenlinnassa, tarrasivat lappeenrantalaiset tiukasti kotietuun. Ässillä ei enää kaudessa ole panosta, mutta kotikentällään joukkue on silti taistellut.

SaiPa on perustasoltaan selvästi isäntiä edellä. Ässiltä puuttuu loukkaantumisten sekä tyhjennysmyynnin jälkeen kaikki tehot hyökkäyspäästä. Maalivahti Jussi Markkasen johdolla SaiPa pitänee tänään Ässät vähissä maalimäärissä. Vaikka porilaiset saavat koti- ja lepoedun puolelleen, on selvästi motivoituneempi SaiPa vieraissakin ottelun suosikki. SaiPan kerroin 2,20 bet365 houkuttaa pelaamaan.

Jokerit – Pelicans:

Jokerit esiintyi aggressiivisesti IFK:ta vastaan talviklassikossa, mutta ei päässyt hyökkäyspäässä kuin näennäisesti pyörittämään peliä.Joukkueen ratkaisuvoima, yllätyksellisyys ja vaarallisuus hyökkäyspäässä on edelleen aivan liikaa Teuvo Teräväisen varassa. Steve Mosesin paluu kokoonpanoon toisaalta piristi joukkuetta, toisaalta vie Ladislav Nagyn takaisin varjojen maille. Puolustuspää Jokereilla on huippuluokkaa.

Pelicansilla on takanaan kaksi jatkoaikatappiota. Joukkueessa on edelleen piilevää mätää, eikä täyttä luottoa ryhmään löydy missään nimessä. Voittamalla tänään lahtelaiset kamppailevat vielä tiukasti kuudennesta tilasta. Tappiolla sen sijaan huippuvireinen HPK olisi vain kuuden pisteen takana kärkkymässä säälipleijaripaikkaa. Jokerit on materiaalin puolesta selvästi laadukkaampi ja lähtee kotiotteluun suosikkina. Kuten koko kauden, myös tänään odotettavissa on vähämaalinen kamppailu.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Ässät - SaiPa

2

2,20 bet365