Eilen osuttiin tässä otteluparissa kultasuoneen, kun sekä alle 4,5 maalia (1,91) että tasapeli (3,90) osuivat. Tänään haetaan eilistäkin isompia kertoimia!

Lukko tuli toiseen otteluun paremmalla jalalla ja otti vähemmän jäähyjä, mutta silti Tappara ratkaisi pelin jälleen itselleen ylivoimalla. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen nähtiin jäähyrikas ja ailahteleva toinen erä, jossa raumalaisten olisi pitänyt kääntää ottelu itselleen. Tappara kuitenkin osui ylivoimalla, Lukko ei. Päätöserässä vierailla ei ollut suurempaa hätää, mutta Ville Vahalahden henkilökohtaisen tekeminen varsinaisen peliajan viimeisessä vaihdossa vei ottelun jatkoerään. Jälleen kerran Tappara iski kuitenkin ylivoimalla, Ville Niemisen toimesta, pelin Tapparalle.

Lukko on nyt henkisesti vaikeassa paikassa. Eilisen ottelun päättymisestä on hyvin vähän aikaa. Joukkueella on raskas seitsemän ottelun sarja Bluesia vastaan takana. Miten joukkue pystyy nollaamaan eilisen tappion ja etsimään vielä täyden raivon Hakametsään? Joukkue osaa puolustaa, mutta sen jalkanopeus ei kuitenkaan riitä Tapparan liukasliikkeistä hyökkäystä vastaan. Tämä johtaa jäähyihin, joista kirves iskee armotta. Kun vastaavasti Lukon oma ylivoimapeli on tehotonta, on vaikea nähdä miten Lukko pystyisi horjuttamaan tiukkaa Tappara-puolustusta. Maalivahti Juha Metsola on myös loistoiskussa ja Lukko-hyökkääjien itseluottamus koetuksella. Raumalaisten teema ”Uskon” mitataan tänään toden teolla.

Kotihallissaan Tappara on henkisen edun ja paremman materiaalin puolesta selvä suosikki. Raumalaiset ovat tänään käytännössä pakkovoiton edessä. Jos Lukon selkäranka ei ole katkennut, luvassa on kuitenkin jälleen vähämaalinen sekä tiukka taistelu. Sekä undervetojen että kotimenestysten kertoimet on nyt kuitenkin painettu niin pohjiin, että lähdetään pikkupanoksella jättiyllätysten hakuun.

Elmoorin peli-idea:

1x2: Lukko 4,56 ComeOn

Muut peli-ideat:

Moneyline: Lukko 3,25 Bet365

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Tappara

X

Lukko

1X2

1,75 Betsson Nordicbet

4,26 ComeOn

4,56ComeOn

Moneyline

1,40 Betsson Expekt Sportingbet

 

3,25 Bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,08 ComeOn

 

Alle: 1,75 UnibetSportingbet