Kärpät löi SaiPan eilen käytännössä viidessä minuutissa. Kahden nopean avauserän maalin jälkeen joukkue löi tiiviin puolustuspelinsä päälle ja harjasi ottelun itselleen maalein 1-3. SaiPan kannalta mielenkiintoisin tilasto löytyy maalin suulta: Jussi Markkanen 11 torjuntaa, kolme päästettyä maalia.

SaiPa hallitsi näennäisesti kenttätapahtumia voittamalla laukaukset selvästi. Todellisuudessa kahden maalin jälkeen näädät kuitenkin hallitsivat peliä mielin määrin. Tämän illan ottelu tulee nopeasti eilisen jälkeen. Kun matkustetaan Lappeenrannasta Ouluun, ei palautumiseen jää paljon aikaa. SaiPalla on takanaan jo pitkä ja henkisesti raskas pudotuspelisaaga, kun taas Kärpät on vasta herännyt kevääseen.

Markkanen jatkaa tänään lappeenrantalaisten maalilla. Sen sijaan tärkeä hyökkääjä Patrick Davis on vahvuudesta poissa.

Kotihallissaan Kärpät on näistä asetelmistä jättisuosikki voittamaan ottelun. Vaikka kertoimet ovat pohjissa, ei ainakaan lappeenrantalaisten menestyksiä kiinnosta pelata. Jos väsynyt SaiPa-ryhmä sortuu tyhmiin jäähyihin, saattaa ottelusta muodostua jopa teurastus. Paras idea on pelata overvetoja.

Elmoorin peli-idea:

Yli 4,5 maalia: 1,90 Nordicbet/ Betsson

Muut peli-ideat:

Yli 5,5 maalia 2,80 Unibet

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Kärpät

X

SaiPa

1X2

1,42 Expekt Nordicbet

5,42 ComeOn

6,75 Bet365

Moneyline

1,23 Expekt

 

4,75 Bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 1,90 Betsson Nordicbet

 

Alle: 1,92 Unibet