Kykeneekö Milan jättiyllätykseen Camp Noulla?

FC Barcelona – AC MilanKeskiviikko 6.11.2013 kello 21:45Camp Nou – Barcelona, EspanjaMTV3 Max Sport 2

Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten San Sirolla, jolloin pisteet tasattiin lukemin 1-1. Barca oli hallitsevampi, varsinkin ottelun lopulla, mutta paikkoja voittaa ottelu oli molemmilla. Tämän jälkeen molemmat joukkueet ovat pelanneet kolme kierrosta kotimaansa pääsarjaa. Barca on kerännyt kolme voittoa (ensimmäinen El Clasicosta), kun taas Milan ei ole saanut voiton voittoa: saldona kaksi tappiota ja tasapeli. Mestarien liigan H-lohkossa tilanne on molempien kannalta vielä turvallinen, kun Celtic on kaksi pistettä Milania ja neljä Barcelonaa perässä.

Milanilta on edelleen poissa hyökkäyksestä Stephen El Shaarawy sekä Giampalo Pazzini, mutta muuten joukkue alkaa pikkuhiljaa olla tervehtynyt. Barcelonalta puuttuu sen sijaan Jordi Alba, muuten joukkue saanee parhaan mahdollisen kokoonpanon kehiin.

Milan tulee vieraskentälle varmasti passiivisella taktiikalla – tasapelikin olisi iso voitto Rossonereille. Barcelona tulee hallitsemaan kenttätapahtumia ja luomaan enemmän maalintekotilanteita, jos kuitenkin Milan selviää rynnistyksistä, riittää vierailla taitoa tehdä maali tai kaksikin vastahyökkäyksistä.

Barcelona on materiaaliltaan edellä ja kotonaan suursuosikki. Isäntien kertoimet on kuitenkin poljettu alas ja jännitysbetsit haetaan jättiyllätyksistä: Milan 15,00 bet365 ja Milan +1 4,45 Betsafe/Betsson. Osuvin kohde on Milan +2 Betsson, joka kattaa mukanaan isäntien maalin voitonkin.

Pelimuoto:

Barcelona

X

Milan

1X2

1,22 WilliamHill

7,00 bet365/ Sportingbet

15,00 bet365

Barcelona -2

2,60 Nordicbet

4,10 Betsson/Betsafe

2,33 Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,47 Nordicbet

 

Alle: 2,85 Sportingbet