Elmoorin Liiga -ennakot ja perustelut vihjeille pääset lukemaan tästä! Liigan lisäksi myös SHL:ssä on pudotuspelit lähestymässä ja runkosarjan lopun otteluista löytyy mielenkiintoisia motivaatiobetsejä.

Tampa Bay – Buffalo: Tampa on jatkanut otteluita olympiatauon jälkeen nihkeästi. Joukkue joutui kuitenkin heti neljän ottelun vieraskiertueelle. Lighting joutuu vielä pusertamaan pisteitä kokoon varmistaakseen pudotuspelipaikkansa. Sabresin tilanne sarjan hännillä sen sijaan on sinetöity. Materiaalin puolesta Lighting on huomattavasti Sabresia edellä ja lähtee kotiotteluun jättisuosikkina.

Boston – Washington: Bruins hieman hapuili olympiatauon jälkeen. Monet Bostonin pelaajat olivat mukana Sotshissa, mikä näkyi väsymyksenä. Nyt karhujen juna puskuttaa kuitenkin taas tasaiseen tahtiin. Capitals pelaa vihjettä kirjoittaessa Philadelphiassa, joten Bruins saa selvän lepoedun tämän illan otteluun. Isännät ovat materiaaliltaan edellä ja varsinkin huomattavasti tasaisemmin esiintyvä ryhmä.

Frölunda HC – Leksands: Leksands on kolme ottelun tappioputkessa, mutta suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttava kuudes sija on vain pisteen päässä. Frölunda pelasi maanantaina kärkitaistelun Skellefteåta vastaan voittaen sen peräti 1-6. Isännillä ei ole enää panosta runkosarjan päätöskierroksilla ja supersytyttävä kärkitaisto vei varmasti parhaat mehut. Vieraat ovat altavastaajia, mutta vahvan motivaatioedun puolesta huippukerrointa kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Pitkävetovihjeet torstai 6.3.2014

Illan Varmat

Betsson

Tampa Bay - Buffalo

1

1,79

02:30

Betsson

Boston – Washington

1

1,85

02:00

Illan Pankit

Nordicbet

TPS - HPK

2

2,35

18:30

Illan Pommit

Nordicbet

HIFK – Ilves

2

3,15

18:30

Bet365 Betsson

Frölunda – Leksands

2

3,75

20:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.