HIFK – Ilves:

IFK hävisi tiistaina KalPalle kotihallissaan, joten haaveet kuuden joukkoon etenemisestä voidaan heittää Ö-mappiin. Valmentajan vaihdos näkyi Jokerit-pelissä vapautuneisuutena, mutta KalPaa vastaan kentällä oli todella kuriton, laiska ja mätä petolauma. Luulisi, että tässä vaiheessa kautta ei olisi varaa painaa missään ottelussa ylimielisenä kaukaloon. IFK osoitti kuitenkin, että heille sekin on mahdollista. Johtavia pelaajia, Toni Söderholmia ja Ville Peltosta tarvitaan nyt nopeasti takaisin lasaretista kaukaloon. Päävalmentaja Harri Rindellin auktoriteettiin ei usko kukaan.

Ilves sen sijaan nappasi tiistaina rutiinivoiton TPS:sta lukemin 4-2. Tupsukorvat ovat pelanneet ottelun IFK:ta vähemmän ja kaksi pistettä sarjassa edellä, sillä on vielä mahdollisuudet raapia itsensä kuuden joukkoon. Materiaalin ja kotiedun puolesta IFK on ottelun niukka suosikki. Ilves on kuitenkin esiintynyt koko kauden huomattavasti tasaisemmin. Kun stadilaisten tilanne on äärimmäisen sekavan oloinen, kiinnostaa vierasvoitosta tarjottu kerroin: Ilves 3,15 Expekt/Nordicbet.

Pelicans – KalPa:

Pelicansin peli ei säväytä, mutta joukkue on kerännyt pisteitä neljästä ottelusta peräkkäin. Eilisen jatkoaikavoiton jälkeen sarjataulukon kuudes sija on lähempänä kuin yhdestoista.

KalPalla on vielä mahdollisuudet nousta pois sarjan viimeiseltä sijalta. Tiistaina joukkue haki melkoisen yllätysvoiton IFK:sta 3-4 jatkoajalla. Tänään joukkue lähtee kuitenkin vierasotteluun selvänä altavastaajana.

Tappara – Jokerit:

Jokerit nousi kuudennelle sijalle nappaamalla eilen pisteen Pelicansilta. Enemmänkin olisi kuitenkin ollut tarjolla, sillä eivät lahtelaiset kummoisesti esiintyneet. Jokerit vain onnistui olemaan tätäkin aneemisempi. Peli on yksinkertaista, kiekkoa viedään syvään, mutta se on samalla hidasta ja mielikuvituksetonta. Teuvo Teräväinen pelasi jälleen omalla esiintymisellä pisteen narreille.

Tapparalla ei ole enää kauden otteluissa panosta, mutta Jokereita vastaan tuskin lähdetään kotiotteluun takki auki. Kirvesrinnoilla on parempi materiaali ja koti- sekä lepoedun puolesta se on selvä suosikki illan kamppailuun. Molempien puolustus kuuluu sarjan eliittiin, joten ilman maalivahtien epäonnistumista, luvassa on hyvin vähämaalinen kamppailu.

TPS – HPK:

HPK liitää neljän ottelun voittoputkessa. Ottelun vähemmän pelanneeseen HIFK:hon on seitsemän pistettä eroa. Teoreettinenkin mahdollisuus pitää Kerhon vielä liikkeessä. Hämeenlinnalaiset pelaavat vailla paineita, täydellä sydämellä ja suurin kysymys on, missä tätä HPK:ta on pidetty koko kausi?

TPS:n kausi on paketissa. Pelit pelaillaan loppuun ja sitten ryypätään. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, molempien myytyä pelaajistonsa suurimmilta osin ulkomaille, mutta Kerhon hiuksenohut mahdollisuus pudotuspeleihin tekee siitä huomattavasti motivoituneemman. Vieraissakin Kerho on niukka suosikki ja vierasvoittoa voi kokeilla pikkurahalla: 2,35 Nordicbet.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

HIFK - Ilves

2

3,15 ExpektNordicbet

1X2

TPS – HPK

2

2,35 Nordicbet