Onko SaiPa ylpistynyt? Missä on joukkueen uhrautuminen, aktiivisuus, luisteluvoima ja suoraviivaisuus? Missä on joukkueen työnteko?

SaiPa ei ole palannut vieläkään joulutauolta. Kaukalossa on ollut kyllä useita miehiä Idän Ihmeen varusteissa, mutta niitä kamoja ollaan pidetty yllä häpeällisesti. Seuran koko identiteetti perustuu periksiantamattomuuteen ja silti joukkue luovutti ottelun viime kierroksella Bluesia vastaan – kotikentällään! Kolme edellistä ottelua: kolme tappiota, maalierolla 13-2. Siinä oleellisimmat faktat, mitä SaiPa-jätkät voi miettiä matkatessaan Ilmalaan. Nyt pitää löytyä soturi-ilme tai sitten voi laittaa hokkarit naulaan ja jättää kevään pelit vaikka Ässille.

Jokerit on sen sijaan menossa täysin eri suuntaan: tauon jälkeen kolme voittoa ja yksi jatkoaikatappio Tapparalle. Tomek Valtosen aikakausi on alkanut loistavasti. Yksinkertaisempi sekä aggressiivisempi paketti toimii selvästi paremmin joukkueelle. Joukkueen kiekollinen peli on kuitenkin edelleen lapsen kengissä.

Tämä johtuu lähinnä narrien lukuisista poissaoloista. Koska Pikkuleijonat maailmanmestaruuteen johdattanut Teuvo Teräväinen kärsii tällä hetkellä elämänsä darraa tai vastavuoroisesti vetelee Lindellin (Esa) kanssa kolmatta päivää putkeen, ei heitä nähdä varmasti kaukalossa. Ossi Väänänen, Jeremy Dehner ja Teemu Eronen kärsivät myös loukkaantumista ja heidän pelaamisensa on epävarmaa.SaiPa saa maalilleen luultavimmin Jussi Markkasen takaisin, joka nostaa selvästi lappeenrantalaisten osakkeita.

Jos SaiPa alkaa pikkuhiljaa pelaamaan oikealla tasollaan, on luvassa vähämaalinen ja tasainen kamppailu. Lukuisat poissaolot syövät Jokereita, joten kotietu tekee isännistä vain niukan suosikin. Kansainvälinen kerroinvertailu on ottanut aivan liikaa kantaa viime aikojen tuloksiin ja vierasvoitosta saa mojovia tarjouksia: SaiPa 4,20 bet365!

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Jokerit

X

SaiPa

1X2

1,83 Nordicbet

4,30 Betsson

4,20 Bet365

Moneyline

1,45 Nordicbet

 

2,75 Unibet

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 2,65 Nordicbet

 

Alle: 1,48 Unibet

Elmoorin pelivalinta: SaiPa 4,20 Bet365