Viime kierroksella tehtiin taas tiliä, kun IFK (3,55) ja KalPa (2,27) napsuivat tauluun! Tänäänkin annetaan luotto petopaidoille! Palstan vihjeet alkavat toistamaan itseään, mutta mitä sitten kun rahaa tulee. Kiitos IFK!

Kärpät – Ässät: Kärppien notkahduksen (yksi tappio Ilvekselle 2-5) jälkeen se on palannut takaisin voittoputkeen. Neljän ottelun voittoputkessa matkaavat oululaiset johtavat ylivoimaisesti sarjaa. Ässät ovat pikkuhiljaa valuneet kohti sarjan pohjaa. Kymmenestä edellisestä ottelusta se on voittanut yhden.

Raksilassa Kärpät on aina paha kaadettava ja se lähtee jättisuosikkina otteluun. Kertoimet eivät kuitenkaan houkuta pelaamaan isäntiä ja patapaidat taas ovat niin pihalla, ettei heitä nyt pelaa hullukaan.

TPS – Tappara: Sarjan kriisijoukkue TPS saa tänään todella vahvan Tapparan vieraaksi. Kahden tappion jälkeen kirvesrinnat palasivat voittojen tielle kaatamalla tiistaina Ässät 2-0. Joukkueen puolustuspeli on sarjan tiivein. TPS menetti KHL-jäille ykköspistemies Francis Paren, joka oli hyvin pitkälle yhtä kuin TPS-hyökkäys. Ei olisi mikään yllätys, jos kotijoukkue törmäisi tänään totaalisesti Tapparan trapiin.

Tappara on materiaalin puolesta edellä ja lähtee vieraissakin otteluun selvähkönä suosikkina. Saattaa käydä niinkin, että Paren lähtö herättää TPS:n totaaliseen suunnanmuutokseen, kuten kävi viime kevään Ässille. Todennäköisempää kuitenkin on, että TPS jää alle kahteen maaliin ja Tappara iskee 2-4 maalia.

KalPa – HIFK: IFK on jo kuuden ottelun voittoputkessa! Myös KalPa on esiintynyt pirteästi. Vaikka joukkue on kärsinyt lukuisista avainmiesten loukkaantumisista, se on kaapinut viidestä edellisottelusta kolme voittoa.

Materiaalin puolesta IFK edellä, varsinkin kun KalPaa riivaa loukkaantumiset sekä Janne Kolehmaisen pelikielto. IFK:n itseluottamustila on huipussaaan ja se lähtee vieraissakin suosikkina otteluun. IFK on antanut meille niin paljon rahaa viime aikoina, että emme jätä punaisia ihan heti! Tänään saamme rahat IFK:n voitolla takaisin 2,3-kertaisena Betsafelta, Betssonilta ja Expektilta!

Lukko – Ilves: Ilves on jo viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue taisteli hyvin IFK:ta vastaan vieraissa, mutta kotipeli SaiPaa vastaan oli jälleen katastrofi. Lukko on vahvassa iskussa. Viidestä edellisottelusta joukkue on hävinnyt vain JYPille. Varsinkin kotonaan kettupaidat ovat pelanneet vahvasti.

Lukko on materiaalin puolesta selvästi edellä. Kotietu lisää isäntien suosikkiasemaa ja tupsukorvat ovat niin hukassa pelillisesti, että osuva kotivoitto kiinnostaa: 1,75 Sportingbet/William Hill.

Pelicans – Jokerit:Lahdessa on kahden katastrofijoukkueen kohtaaminen. Pelicans on kuuden ottelun tappioputkessa, kun taas Jokerit on hävinnyt neljä edellisestä kuudesta kamppailustaan. Toinen Jokereiden voitoista tuli nimenomaan Pelicansia vastaan kotona 5-3. Kyseessä oli kahden todella huonon joukkueen ottelu, jossa Jokerit saivat voiton lähes ilmaiseksi.

Vieraiden materiaali on selvästi Pelicansia edellä, mutta molempien itseluottamustila on sillä tasolla, ettei ottelu tunne suosikkia.

SaiPa – JYP: Kierroksen kärkikamppailu! SaiPa on ollut todella vahva kotikentällään. SaiPa on sarjataulukon kolmas, kaksi pistettä JYPiä edellä. Kotonaan SaiPa on kuitenkin sarjan parhaiten menestynyt joukkue. Lappeenrantalaiset ovat keränneet 15 kotiottelussaan peräti 37 pistettä!

JYP on materiaalin puolesta edellä, varsinkin kun SaiPaa vaivaa loukkaantumiset. Idän Ihmeen mentaalitila on kuitenkin pelottavan vahva – joukkue ei häviä helpolla! Keskinäiset ottelut ovat viime aikoina menneet useammin SaiPalle kuin JYPille ja (niin hullulta kuin tämä kuulostaakin) isännät ovat suosikkeja otteluun!

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

KalPa – HIFK

2

2,30 ExpektBetsson Betsafe

1X2

Lukko - Ilves

1

1,75 WilliamHill Sportingbet