JYP – HPK:

JYP ja maalivahti Tuomas Tarkki kokosivat nopeasti itsensä Ilves-nöyryytyksen jälkeen. Voitot IFK:sta sekä Jokereista tulivat tutulla taistelevalla ilmeellä. HPK sen sijaan on ajautunut syöksykierteeseen: edelliset viisi ottelua ovat tuoneet voiton vain Ässistä.

JYP on materiaaliltaan selvästi edellä ja kotonaan jättisuosikki. Kerho on kaatanut tällä kaudella jo kahdesti JYPin Hippoksella, joten asennevammaan hurrikaanit tuskin sortuu. Kotisuosikin voitto kelpaa peleihin: 1,70 Nordicbet/Unibet/Betsson/WilliamHill.

KalPa – Pelicans:

Pelicans on napsinut viime otteluista komeasti pisteitä, mutta joukkueen tekeminen ei vieläkään vakuuta. KalPan osalta kausi on jo loppuun pelattu, mutta nuoret pelaajat pelaavat tulevaisuudestaan ja ovat esittäneet energisiä otteita.

Materiaaliltaan lahtelaiset ovat tällä hetkellä edellä, mutta KalPan kotietu tasoittaa lähtökohtia. Pelicans ei saa täyttä luottoa.

Lukko – Tappara:

Lukon neljän ottelun voittoputki päättyi Lahteen, jossa Pelicans oli parempi 2-1. Raumalaisten pelissä on kuitenkin paljon hyvää. Konkaripitoinen avainmiesten ryhmä pystyy johdattamaan joukkueen voittoihin. Muiden kentällisten tehtävä on pimentää vastustajan tähdet.

Tapparalla on omassa pelissään suvantovaihde käynnissä, mutta pisteitä joukkue napsii puhtaalla rutiinilla tasaiseen. Lukko on vahva kotietu ja vaikka kirvesrinnat ovat materiaalin puolesta edellä, ei Raumalla riitä rutiinipeli. Luvassa on tasainen ja varsin vähämaalinen koitos.

TPS – Ässät:

  1. Kumpaakaan ei kiinnosta loppukausi

  2. TPS:ltä loppuu alennusmyynnin ja loukkaantumisten takia pelaajat

  3. Ässät on surkea vierasjoukkue

  4. Helvetistäkö minä tiedän miten tässä pelissä käy ja ketäpä se edes kiinnostaa.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

JYP - HPK

1

1,70Nordicbet Unibet Betsson William Hill