Liigassa pelattiin lauantaina todellisia jalkapallolukemia. Tampereella Lukko kävi hakemassa ensimmäisen voiton itselleen voittamalla jatkoajalla 0-1. Aaron Gagnon iski voittomaalin ylivoimalla, kun vain 15 sekuntia jatkoaikaa oli pelattu. Tämä kävi meille loistavasti, sillä moneylinevetomme (3,25) tärähti kiinni.  

Ottelussa nähtiin myös ikävä episodi, kun Tapparan Nick Bailen rysäytti kyynärpäätaklauksella Lukon Toni Koivistolta tajun kankaalle. Bailen sai teostaan kolmen ottelua pelikieltoa, joten häntä ei tämän illan kamppailussa nähdä jäällä. Tämä on ennen kaikkea Tapparan ylivoimalle iso menetys.

Hämmästyttävää ottelusarjassa on edelleen runsaat jäähymäärät. Näin ollen, lauantainakin nähtiin paljon maalipaikkoja molempiin suuntiin, mutta viimeistely oli tehotonta. Lukko pystyi parempaan alivoimapeliin kuin aiemmin, mutta ei onnistunut omista ylivoimakerroistaan. Myös tolpat kilahtelivat molemmissa päissä.

Ville Vahalahti on tämän ottelusarjan kuumin pelaaja tällä hetkellä, mutta kokenut konkari ei meinaa saada tukea taustalta. Välillä tuntuu, ettei Lukko-miehistö osuisi B-pisteiden välistä edes ladon seinään. Bailenin teloma Toni Koivisto on luultavasti tänään poissa Lukon vahvuudesta, joka heikentää entisestään kotijoukkueen ratkaisuvoimaa.

Lukko sai lauantain voitosta rutkasti lisää itseluottamusta. Lähtökohdat ovat jälleen äärimmäisen vähämaaliset, eikä jatkoille meneminen olisi tänäänkään yllätys. Undervedot on kuitenkin painettu pohjiin ja mielekästä pelaamista on vaikea löytää. Haetaan pikkurahalla jälleen itseluottamusryöpyn saaneen Lukon menestyksiä.

Elmoorin peli-idea:

Lukko 2,59 ComeOn

Muut peli-ideat:

1x2: X 3,85 Betsson1.erä: Alle 0,5 maalia 3,20 Unibet

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Lukko

X

Tappara

1X2

2,59 ComeOn

3,85 Betsson

2,51 ComeOn

Moneyline

1,90Bet365

 

1,90 Bet365

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,10 Betsson

 

Alle: 1,72 ComeOn Unibet William Hill