Oulussa nähtiin varsin vähäjäähyinen ja -maalinen ottelu. Loppujen lopuksi SaiPa iski maalittoman varsinaisen peliajan jälkeen ratkaisun, kun vain 51 sekuntia jatkoaikaa oli takana.

Kärpät pelasi ottelussa kuin koko kauden: äärimmäisen tarkasti puolustaen ja varsinkin viimeiseen astiin omaa aluettaan turvaten. SaiPaa ei päästetty ns. sota-alueelle helpolla. SaiPa pyrki myös omaan peliinsä, mutta Kärppien tarkka puolustaminen tukahdutti lappeenrantalaisten energisen hyökkäyspelaamisen. Vierasjoukkueen prässi ei ollut aivan parhaalla tasolla, mutta toisaalta joukkue tuli äärimmäisen hyvin vastahyökkäyksistä ja olisi voinut ratkaista ottelun jo varsinaisella peliajalla. Oleellisinta SaiPan kannalta oli maalivahti Jussi Markkanen herääminen. Konkarivahti venyi täysin ilmiömäisiin koppeihin ja petasi nollapelillään vieraiden voiton.

Kurinalainen Kärppä-ryhmä ei sortunut ottelussa kuin yhteen jäähyyn. SaiPa sen sijaan sortui edelleen liikaa oman pään virheisiin ja jäähyilyyn, mutta Jussi Markkanen, hieman petrannut alivoima, Kärppien tehottomuus ja silkka onni pitivät SaiPa-maalin puhtaana. Sekä koti- että vierasjoukkue myös kolisuttelivat tolppia pariinkiin otteeseen illan aikana. Ilmeisesti lauantaina Liiga-jumalat olivat päättäneet, että varsinaisella peliajalla ei maaleja nähdä.

Jos SaiPan oletettiin olevan viikonloppuna väsynyt, nyt tilanne on taas toinen: voittajat ei väsy. Yksi lepopäivä väliin ja lauantain voiton tuoman lisäenergia pitävät keltamustat taas liikkeellä. Vierasjoukkue on ylivertaisen materiaalin puolesta suosikki SaiPan kotiedusta huolimatta, mutta itseluottamusta keränneen SaiPan toinen voitto putkeen ei olisi jättiyllätys.

Jussi Markkasen uudelleensyntyminen sekä loistavasti torjunut Tomi Karhunen pitänevät ottelun vähämaalisena. SaiPan pelityyli huomioon ottaen, maalimäärällisesti tässä otteluparissa on kuitenkin koko ajan repsahdusvaara. Paremmalla viimeistelyllä lauantainakin oltaisiin nähty 4-6 maalia. Ilmeisesti edellisottelun tapahtumien vuoksi, undervetojen kertoimet ovat painuneet pohjiin ja overvedoista löytyy kokeilemisen arvoisia ideoita.

Elmoorin peli-idea:

Yli 4,5 maalia 2,15 ComeOn

Muut peli-ideat:

Yli 5,5 maalia 3,20 Sportingbet

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

SaiPa

X

Kärpät

1X2

3,90 ComeOn

4,06 ComeOn

1,90 Bet365 Expekt

Moneyline

2,65 Unibet

 

1,53 Sportingbet

Yli/alle 4,5 maalia

Yli: 2,15 ComeOn

 

Alle: 1,80 Nordicbet