Eilen nasahti komeasti kiinni SaiPan (4,25) voitto Jokereista. Kiitos ja onnittelut Lappeenrantaan orastavan tappioputken selättämisestä! Myös tänään betseihin otetaan kovat vieraspommit!

Blues – Pelicans: Pelicans hävisi joulutauon jälkeen IFK:lle 0-3 kotonaan umpimädän esityksen jälkeen, mutta sen jälkeen on alkanut tapahtua! Kolmen ottelun voittoputken takuumiehenä on toiminut maalivahti Jere Myllyniemi, joka koppasi nollapelit sekä TPS:ää että Lukkoa vastaan. Pari voittoa on vapauttanut lahtelaisten pelin ja joukkue uskaltaa taas toteuttaa itseään.

Blues on myös voittanut joulutauon jälkeisestä neljästä ottelusta kolme. Ja kuten vastustajalla, myös Bluesin maalilla seisoo kuuma maalivahti: Jani Nieminen. Ottelusta voi odottaa varsin tasaväkistä sekä vähämaalista. Materiaaleissa ei ole sen suurempaa eroa, joten kotietu tekee Bluesista niukan suosikin. Kertoimien puolesta parhaat valinnat löytyvät vieraiden puolelta, mutta minua ette saa Pelicansia betsaamaan.

HIFK – Tappara: IFK on noussut sarjassa jo neljänneksi. Corey Elkins on tuonut joukkueen peliin rutosti juonikkuutta. Tappara on ollut harvinaisen flekmaattinen viime aikoina. Tappiot Ilvekselle sekä TPS:lle olivat kaikin puolin ansaittuja.

IFK pelaa pirteää sekä taistelevaa peliä ja lähtee kotiotteluun näistä asetelmista niukkana suosikkina, vaikka Tapparalla on parempi materiaali. Kirvesrintojen otteluissa harvoin nähdään maalijuhlia, joten myös tänään vähämaalisuus on lähtökohta. Kertoimissa ei ole mitään hämmästyttävää, joten annetaan kohteen olla rauhassa.

Ilves – HPK: Ilves on rykäissyt joulutauon jälkeen komean neljän ottelun voittoputken! HPK on saalistanut neljästä ottelusta kolme pistettä, mutta vastukset ovat olleet kivenkovia, kun joukkue kohtasi kahdesti sekä Jokerit että Kärpät. Kerho onnistui raapimaan kovalla työn teolla Kärpiltä kahdesta pelistä kolme pistettä!

Hämeen paikallispeliin en anna kotiedulle normaalia arvoa. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, joten lähtökohdat ovat ympäripyöreät. Vierasvoitoista tarjotaan mojovia kertoimia, jotka kelpaavat peleihin. Paras tarjous on Bet365:n 3,20.

Kärpät – Lukko: Kärpät pelasi joulutauon jälken huippuottelun JYPin kanssa kotonaan, mutta sen jälkeen joukkue on lipunut surffi-vaihteella eteenpäin. Vierastappiot IFK:lle sekä HPK:lle ja jatkoaikavoitto Kerhosta kotona olivat laiskoja esityksiä. Varsinkin ykköskentällisellä on paljon enemmän annettavaa.

Lukko myös ajautunut pieneen suvantovaiheesee: neljästä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Joukkue on saanut vihdoin kaikki miehet loukkaantuneiden kirjoilta takaisin, joten parempaa on luvassa. Kotietu tekee Kärpistä selvän suosikin kotonaan, mutta vieraiden saadessa taisteluilme kohdalleen, ei voittokaan olisi yllätys. Lukosta tarjotaan huimia kertoimia, joita on pakko kokeilla: 5,40 Bet365.

TPS – SaiPa: SaiPa sai eilen orastavan tappioputkensa poikki Jokereiden kustannuksella 1-5. Idän Ihmeen pelissä oli jälleen taisteluilme ja työnteko kohdallaan. TPS on joulun jälkeen napannut kaksi voittoa, jota voi - turkulaisseuran ollessa kyseessä - pitää saavutuksena.

SaiPa on pelannut vieraissa selvästi kotiotteluita heikommin, mutta TPS on TPS, kotona ja vieraissa. Vieraiden pelillinen taso on huomattavasti Palloseuraa korkeammalla ja vain isäntien lepoetu pitää lähtökohdat tasaisina. Vieraskertoimet ovat olleet laskussa hyvän aikaa, mutta vielä löytyy yksi rajat ylittävä tapaus: 2,80 Bet365.

Ässät – Jokerit: Ässät on esiintynyt joulutauon jälkeen taistellen. Voitot JYPistä sekä Lukosta tulivat kovan työn kautta. Joukkueen materiaalissa on edelleen paljon käyttämätöntä potentiaalia. Nyt joukkue vaikuttaa henkisesti vahvalta, mutta vaikean kauden läpikäyneen ryhmän romahdusvaara on silti koko ajan läsnä.

Jokerit tuli ryminällä liigaan takaisin, kun Tomek Valtonen astui ryöriin. Joukkue kärsii lukuisista loukkaantumisista, mutta eilen saatiin helpotusta, kun kapteeni Ossi Väänänen palasi kokoonpanoon. Materiaalin puolesta vieraat ovat edellä, mutta Ässien koti- ja lepoetu tekevät lähtökohdista tasaiset. Kertoimet houkuttavat pelaamaan ennemmin koti- kuin vierasmenestyksiä.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Ilves - HPK

2

3,20 Bet365

1X2

TPS - SaiPa

2

2,80 Bet365

1X2

Kärpät - Lukko

2

5,40 Bet365