Eilen tehtiin taas tiliä, kun molemmat IFK (2,30) sekä Lukko (1,75) nasahtivat kiinni. Tänään pelataan SM-liigalle harvinainen sunnuntaikamppailu, kun Jokerit matkaa Bluesin vieraaksi.

Jokerit sai eilen päätään auki kaatamalla Pelicansin peräti 2-8 Lahdessa. Onnistumiset tekivät varmasti hyvää tehokkuusongelmista kärsivälle narripakalle. Yksi ilotulitusottelu voi usein muuttaa koko kauden suunnan. Blues osaa kuitenkin puolustaa äärimmäisen sitoutuneesti ja uhrautuvasti, joten todennäköisesti tänään palataan vähämaaliselle linjalle.

Jokereiden loukkaantumistilanne alkaa olla helpottamaan päin. Teemu Erosen paluu kokoonpanoon on todella tärkeää. Puolustaja on kaikki kaikessa narrien pelin avaamisessa sekä ylivoimapelissä, kun Mikko Kousa on edelleen aivan muissa maailmoissa. Jere Karalahti komppaa loistavasti Erosta ja voidaan jo syksyn näytöillä puhua sarjan vahvimmasta puolustajaparista.

Hyökkäyspäässä Jokereilla on selvästi vaikeampaa. Teuvo Teräväinen ja Ladislav Nagy väläyttelevät, mutta eivät pysty kokonaisvaltaiseen pelaamiseen. Blues osaa ottaa nämä miehet tarkkaan kiinni. Joukkueen oma hyökkäyspeli – niin naurettavaa kuin se onkin – on kuitenkin täysin Kim Hirschovitsin varassa.

Bluesilla on koti- ja lepoetu puolellaan. Jokereiden materiaali on kuitenkin huomattavasti Bluesia vahvempi ja uskon eilisen voiton tuovan joukkueeseen tarvittavaa itseluottamusta. Joukkueiden aiemmat keskinäiset kamppailut ovat olleet järjestäen maalin pelejä ja tulosvetäjät näkäyttävät tänään jalkapallolukemat vetoihin. Kansainvälisessä kerrointarjonnassa kiinnostaa enemmän Jokerit kuin Blues. Vähämaalisessa kamppailussa tasapelin riski kasvaa ja osuvin veto on Jokereiden moneylinekerroin 1,95 Expekt.

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Blues

X

Jokerit

1X2

2,50 Unibet

4,10 Sportingbet

2,50 NordicbetBet365 Expekt

Blues +1

3,60 UnibetSportingbet

6,50 Unibet

1,53 Betsson

Moneyline

1,90 Bet365 Unibet

 

1,95 Expekt

Yli/alle 5,5 maalia

Yli: 3,00 Nordicbet

 

Alle: 1,40 William Hill

Elmoorin pelivalinta: Jokerit moneyline 1,95 Expekt