HPK – Tappara:

HPK esitti torstaina Turussa uskomattoman päätöserän nousun 2-0 tappioasemasta 2-3 voittoon. Kerholla on edelleen minimaaliset mahdollisuudet edetä pudotuspelien Villi Kortti -kierrokselle. Tämä pitää ritariryhmän taisteluhengen korkealla.

Tapparalla ei enää ole loppukauden otteluissa panosta. Tämä näkyi torstaina Jokereita vastaan, kun selvästi halukkaampi narriryhmä haki kaksi pistettä Hakametsästä. Joukkueen fokus on jo pudotuspeleissä, joten runkosarjan loppu vain taputellaan läpi.

Materiaaliltaan Tappara on selvästi vahvempi, mutta HPK:n voittoputki ei ole syntynyt sattumalta. Koti- ja motivaatioetu puoltaa selvästi isäntiä. Kerhon kotivoittoa voi kokeilla pikkurahalla: 2,95 Nordicbet/Bet365/Unibet.

Ilves – Blues:

Ilveksellä oli torstaina loistava sauma nousta lähietäisyydelle sarjataulukon kuudetta sijaa ajatellen. IFK oli todella vaisu kotikentällä, mutta tupsukorvat eivät pystyneet käyttämään tätä hyväkseen. Väsyneen esityksen jälkeen Ilves jäi pisteittä.

Blues pelasi viimeksi maanantaina Ässiä vastaan napaten helpon 2-0 voiton. Espoolaisille pitää näin antaa lepoetu tähän otteluun. Sinisten peli ihailtavan kurinalaista sekä taistelevaa. Ratkaisijoita ei ole paljon, mutta joukkue tekee todella vähän virheitä. Kun myös maalivahti Jani Nieminen on taas löytänyt itsensä, on Bluesia vastaan vaikea saada maali aikaiseksi.

Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta Blues on vakuuttavampi kokonaisuus. Vierailla on vielä ohuet mahdollisuudet kuuden parhaan joukkoon, joten voittoa haetaan varmasti todella nälkäisesti. Vieraskerroin kiihottaa jollain ohimenevän sairaalla tavalla: 2,75 Expekt.

KalPa – TPS:

Terve ja näkemiin vaan molemmille.

Kärpät – Pelicans:

Kärpät pelasi eilen jyväskylässä, joten lepoetu menee Pelicansille. Materiaali- ja kotietu tekee isännistä kuitenkin selviä suosikkeja kamppailuun. Lauantaipeli kotihallissa kiinnostaa varmasti isäntäjoukkuetta, enkä nyt aivan ymmärrä kansainvälistä kerroinlinjaa. Isäntien voitto kelpaa illan varmaksi: Kärpät 1,75 Nordicbet.

SaiPa – JYP:

Hurrikaaniryhmä pelasi eilen äärimmäisen vahvasti Kärppiä vastaan. Viihdyttävä ottelu tarjosi sekä loistavaa kiekkoa, että upeaa maalivahtipeliä ja lopulta JYP sai kaivettua tärkeän 1-0 voiton.

SaiPa pelasi viimeksi keskiviikkona Porissa, joten lepoetu on isäntien puolella. SaiPa on ollut äärettömän vaikea vastustaja tällä kaudella JYPille ja varsinkin Kisapuistosta hurrikaanipaidat ovat joutuneet usein palaamaan kotiin tyhjin taskuin.

Vierasjoukkue on materiaalin puolesta vahvempi, mutta isäntien koti- ja lepoedun myötä otteluun lähdetään ympäripyöreistä asetelmista.

Lukko – Ässät:

Ässillä ei enää ole kaudessa panosta, mutta derbyä tuskin lyödään läskiksi. Keskiviikkona SaiPaa vastaan Ässät oli todellisella taisteluilmeellä mukana napaten komean voiton.

Lukko on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan yhteismaalein 9-4. Kurinalainen puolustus on ollut tipotiessään, eikä maalivahti Ryan Zapolski ole pystynyt kannattelemaan joukkuetta. Vierasjoukkue saa tulla otteluun vailla paineita pelaamaan vapautuneesti omaa peliään.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

HPK - Tappara

1

2,95 NordicbetBet365 Unibet

1X2

Ilves – Blues

2

2,75 Expekt

1X2

Kärpät - Pelicans

1

1,75 Nordicbet