Chelsea – Paris Saint-GermainTiistai 8.4.2014 kello 21:45Stamford Bridge – Lontoo, Iso-BritanniaYLE TV2

PSG täräytti Chelseasta ilmat pihalle viikko sitten kaatamalla sen kotikentällään 3-1. Vierasmaalisäännön johdosta Chelsealla on vielä pienet mahdollisuudet jatkoon, mutta lähtökohdat ovat nyt pariisilaisten puolella. Javier Pastoren lisäajalla iskemän maalin johdosta Jose Mourinhon suojattien tulee voittaa tänään vähintään 2-0.

Vierailta puuttuu kokoonpanosta Zlatan Ibrahimovic, mutta tällä kertaa sillä ei ole niin suurta merkitystä, sillä PSG:n ei välttämättä tarvitse tehdä maaliakaan edetäkseen jatkoon. Chelsean vahvuudet ovat olleet nimenomaan puolustuspelissä ja vastaiskuissa, joten mitä Mourinho tekee nyt? Joukkueen tulee tehdä vähintään kaksi maalia, joka viittaisi avoimeen hyökkäykseen alusta asti, mutta toisaalta vierasmaalia ei saisi missään nimessä päästää. Ranskalaisjoukkue on äärimmäisen vahva laidoilta tulevissa vastahyökkäyksissä.

Chelsea ei pääse nyt pelaamaan omilla vahvuuksillaan, joten PSG on jättisuosikki etenemään jatkoon. Alustavasti kotijoukkue ei voi lähteä päätä pähkää hyökkäämään, sillä vieraiden maali olisi viimeinen isku isäntien jatkohaaveille. Ottelun maalimäärää on äärimmäisen vaikea ennakoida. Alustavasti PSG lähtee varmasti otteluun todella puolustusvoittoisella taktiikalla, mutta jos vieraat saavat nopean avausmaalin, saattaa peli repsahtaa todelliseksi maalijuhlaksi, kun Chelsean pitää hakea peräti kolmea maalia.

Tähän otteluun Chelsea lähtee kotiedun puolesta selvänä suosikkina. Kun vielä muistetaan, että PSG:lle riittää maalin tappiokin ottelusta, kulkee parhaat peli-ideat ehdottomasti isäntien kautta. Koska isäntien 2-0 ja 3-1 voitot ovat avausottelun tuloksen vuoksi tänään astetta todennäköisempiä, pommien hakijat voivat hakea Chelsean tasan kahden maalin voittoa.

Osuvin peli-idea:

Chelsea 1,85 William Hill

Pommit:

Chelsea -2: X 5,50 Unibet/William Hill

Kierroksen suosituimmat pelivalinnat:

Pelimuoto:

Chelsea

X

PSG

1X2

1,85 William Hill

3,75 Bet365Unibet

4,75 Bet365

Chelsea -1

3,25 Sportingbet

3,85 Unibet

2,00 Bet365Betsafe Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,00 Bet365

 

Alle: 1,90 Betsson