Norwich – West Ham: Vierailta puuttuu edelleen joukkueen keihäänkärki, Andy Carroll ja joukkueen peli on hyvin puolustusvoittoista. Klassikkomainen pelisysteemi 4-6-0 tekee otteluista varsin vähämaalisia. Norwich lähtee varmasti myös Cityn 7-0 teurastuksen jälkeen otteluun puolustusvoittoisesti ja underissa on ideaa!

Athletic – Levante: Athletic on todella vahva kotijoukkue: edellinen tappio kotikentillä on seitsemän ottelun takaa. Bilbao on myös materiaaliltaan parempi ja lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Ottawa – Florida: Florida on hävinnyt jo seitsemän ottelua putkeen ja varsinkin hyökkäyspelissä on todellisia ongelmia. Senatorsilla on potentiaalia mihin vain ja edelliskierroksen voitto kuumasta Montreal-kamppailusta nosti varmasti joukkueen itseluottamusta. Kotonaan Ottawa on paremmalla materiaalilla selvä suosikki.

Happee – OLS: Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli hurjaa ilotulitusta ja päättyi 8-8 -tulokseen. Molemmat nojaavat aktiiviseen pelitapaan ja tänäänkin luvassa on tapahtumarikas kamppailu. Happee on ottelun selvä suosikki, mutta OLS pystyy myös maalintekoon ja overissa on ideaa!

Catania – Udinese: Udinese on hävinnyt viidestä edellisottelustaan kolme, mutta vastukset ovat olleet kivenkovat: AS Roma, Inter ja AC Milan. Catania ei ole voittanut edellisestä viidestä ottelustaan ainuttakaan ja vieraat ovat materiaaliltaan huomattavasti parempi. Vieraissakin Udinese on niukka suosikki ja kerroin kelpaa peleihin.

Pitkävetovihjeet lauantai 9.11.2013

Illan varmat

ComeOn

Norwich – West Ham alle/yli 2,5

Alle

1,77

19:30

ComeOn

Athletic – Levante

1

1,65

21:00

Nordicbet

Ottawa – Florida

1

1,82

21:00

Betsson/ Betsafe

Happee – OLS yli/alle 11,5 maalia

yli

1,67

18:30

Illan pankit

William Hill

Catania - Udinese

2

2,60

19:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.